Home Najave POGLED U PLAVO dolazi na Rab / 8. i 9.5.2018. – Trg Municipium Arba

POGLED U PLAVO dolazi na Rab / 8. i 9.5.2018. – Trg Municipium Arba

0
POGLED U PLAVO dolazi na Rab / 8. i 9.5.2018. – Trg Municipium Arba

Foto: Izvor/Foto: Pogled u plavo

 {gallery}Pogled u plavo 2108{/gallery}

 

Rab danas oglas

Svrha projekta i ove godine je promicanje ljepota hrvatskog podmorja, ronjenja i zaštite prirode, a osim toga promiče se i pozitivan stav prema sportu i tjelesnog aktivnosti.

 

Svi koji žele zaroniti imat će priliku osjetiti čari ronjenja s ronilačkom opremom na Trgu Municipium Arba u Gradu Rabu pod punom ronilačkom opremom u kontroliranim uvjetima te uz maksimalnu sigurnost instruktora ronjenja.

 

Besplatna probna ronjenja bit će omogućena svim posjetiteljima tijekom dva dana 08. svibnja 2018. god. u periodu od 10:00h do 24:00h i 09. svibnja 2018. god. u periodu od 10:00 do 18:00h.

 

Na svoj već prepoznatljiv način u montažnom bazenu instruktori ronjenja Nemo-Adria Rescue Teama koji su ujedno i članovi volonteri Specijalističke ronilačke postrojbe za spašavanje iz vode pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba zajedno s instruktorima ronjenja i roniocima Kluba podvodnih aktivnosti Amfora biti će na raspolaganju svim zainteresiranim posjetiteljima manifestacije.

 

Nakon kraće poduke o ronjenju i ronilačkoj opremi, zaronom u bazen posjetitelji će obići i podvodnu izložbu fotografija, poznatog hrvatskog podvodnog fotografa Marjana Radovića.

 

Manifestacija se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske.

 

Budite i vi dio projekta Pogled u plavo i zaronite na centralnom trgu u Gradu Rabu. Za ugodno ronjenje uz glazbenu podršku pobrinulo se Hrvatsko društvo skladatelja i stručna služba ZAMP koji su se sa zadovoljstvom pridružili projektu.

 

Sva gostovanja Pogleda u plavo mogu se pratiti na službenim stranicama projekta Pogled u plavo, te stranicama medijskih pokrovitelja projekta Narodnog radija, SCUBAlife magazina i ronilačkog web portala Gorgonija.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime