logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 745
Petak, 26 Siječanj 2018 16:21

Rapski kantunić našega Josa Fafanđela: RUKOMET

Napisao/la
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)

Balanje z rukamin - oću reć rukomet. A naki mod se je sve to ovih dan dogajalo, sve mi se pari da se je i to pretvorilo va jednu velu bolešćinu. Boj mi znamo navijat i navijat, rastezat laštrik i mihuri pumpat, i to na mod da na kanati sve to mora puknut, a ča drugo! Puna je televizija ne samo rukometa, nego jušto još i više toga vražjega navijanja. I to na mod da smo mi vajk najbolji, da ćemo mi bit prvi i niki drugi.

A unda čujen da je bilo na televizji kako su drugi dan ude na Rabu porazbijali stakla na kući od našega golmana Alilovića. A ki?, pitaju se ljudi. A ki nego oni ki su isto balu priko mere pumpali i zausput, isto priko mere - malo i bočice va sebe zlivali. A bog pameti, a ča drugo!

 

A kada normalan čovik na miru gleda sve to balanje, oću reć sve te utakmice, unda se vreda vidi ki igra bolje, a ki slabije, ki gubi, a ki duron pobjeđuje. I z orćalima i bez orćali moglo se je jako doboro šervat da oni vražji Francuzi igraju najbolje, bolje od svih, dabome.

 

Ali ne, mi da smo bolji. Televizija pušća reklame, navija se, mi smo najbolji od svih, mi smo bolji i gotovo. A kada toj mulariji, a i oniman većiman malo šuškviman dojde mikrofon pod nos i kad ih se pita ki će pobjedit, evo ti ga na - jopet se navija - mi smo najbolji i mi ćemo šundrat Francuzi i to ni manje ni više nego za pet oli šejst goli. Mi Hrvati!, kako se je duron navijalo. Pa se je pušćevalo Tomsona, pa je i presjednica države skakala va zrak i samo ča ni šla šnjiman igrat, ali kako ča smo vidili niš ni pomoglo. Pobjedili su oni ki znaju bolje balat. I bez Tomsona i bez svoga presjednika.

 

Stavili su jedino svirit onu njihovu lipu Marseljezu, rastekli su se va igru, napunili našu mrižu i pobjedili, dabome. A unda čujen da je bilo na televizji kako su drugi dan ude na Rabu porazbijali stakla na kući od našega golmana Alilovića. A ki?, pitaju se ljudi. A ki nego oni ki su isto balu priko mere pumpali i zausput, isto priko mere - malo i bočice va sebe zlivali. A bog pameti, a ča drugo!

 

  • Napisal: Joso Fafanđel (26.1.2018.)
Pročitano 3826 puta

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1