logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 745
Subota, 07 Travanj 2018 09:33

Rapski kantunić našega Josa Fafanđela: ISTANBULSKA KONVENCIJA

Napisao/la
Ocijeni sadržaj
(6 glasa/-ova)

Da, i Vazan je pasal pa sada valja imit navar ča će se naprvo dogajat. Kuliko moremo pametit, prije vazma se je ludovalo kolo one vražje Instanbulske konvencije, ka bi tribala dat još veća prava ženskamin, oli bolje reć, ka bi ih tribala čuvat da ne zgubu i ono pravo ko su do sada malo po malo škapulale.

 

Svit oće očuvat ženska prava i sve to stabelo zakoniman ošaldat, a oni činu munade da će ju muški hodit va ženski zahodi. Ni straha, neće - jedino ako je potriba

Ben, sve je to lipo ma kako ča smo mogli šervat nisu svi istoga mišljenja o svemu tomu. Oni ki vajk činu niku smutnju, ja bi diboto tako rekal, tobože se slažu da ženske moraju imit svoja prava, ali dižu glas kolo nike vražje rodne ideologije. Čudnovate su to nike besede za kih malo ki i zna ča govoru i ča oćeju reć. A ja bi diboto rekal da i više od pol onih ki su kuntra i ki nato njujaju isto ne znaju ča je to, o čemu govoru i kuntra čega se kuntreštivaju. Boj, tobože da oni nećeju da jednoga dana njihova muška dica budu ženska, a ženske da budu muški. Kako da ih pulitika takovima more učint, a ne priroda, gen, Bog, oli vrag, kako već oćete. Pa ako su se već takovi začali neka i budu unakovi kakovi jesu.

 

A ovi ča su kuntra jopet strahuju i govoru da će ju muški hodit va žeski zahodi, a žeske va muški. Ajme meni ma kakove su to šordarije, a diboto bi rekal da jadne i one škole ke su takovi završili. Svit oće očuvat ženska prava i sve to stabelo zakoniman ošaldat, a oni činu munade da će ju muški hodit va ženski zahodi. Ni straha, neće - jedino ako je potriba. A kuliko puti se je i meni znalo dogodit, tobože ono kada je vela preša a muški zahod je zauzet, unda ni druge nego provat kvaku, pa se vreda va žeski zatvorit. A ča to ni bolje nego, da prostite, sve ono nutra va gaće spraznit. Unda se pomalo pošuljaš van i nikomu niš, dabome.

Da, jedino preša nezna ča je to Istanbulska konvencija.

 

  • Napisal: Joso Fafanđel (6.4.2018.)
Pročitano 6139 puta

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1