logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 746
Nedjelja, 11 Ožujak 2018 23:21

Predstavom „Sutra (ni)je novi dan“ mladi glumci Teatra EXIT oduševili rapsku publiku

Napisao/la
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)
Predstavom „Sutra (ni)je novi dan“ mladi glumci Teatra EXIT oduševili rapsku publiku Foto: Ivica Hodak

Mladi glumci Teatra EXIT - Iskra Jirsak, Mirela Videk i Zoran Pribičević, u petak (9. ožujka) oduševili su rapsku publiku u dvorani Kina Rab izvrsnom izvedbom naše nagrađivane predstave Sutra (ni)je novi dan.

 

 

Iako se kroz dva dinamična sata trajanja ove predstave, čiju režiju potpisuje naša poznata redateljica Ivica Boban – na sceni pojavljuju samo tri spomenuta glumca/ice, oni su se tijekom trajanja predstave često vrlo uspješno transformirali u još nekoliko likova i tako na izvrstan način prikazali problematičnu stvarnost koju živimo i načine kako bježimo od nje.

SUTRA (NI)JE NOVI DAN je prema kazivanju redateljice Ivice Boban, predstava o nizu naših problema, konflikata i dilema, tužna i potresna, smiješna i gorka, za mlade i stare – mi bismo ipak rekli da je ona sve to, ali da je ipak ponajviše otkačena i vesela.

Vezano uz naziv predstave, mladi su se glumci na kraju duhovito i simbolično odjavili: „Ako posao ne dobijemo danas, mi ćemo doći i sutra, jer sutra je novi dan!“, dobivši za svoju izvedbu dugi i spontani aplauz.

Pročitano 2814 puta

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

 

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1