Home Uncategorized @hr U predvorju Kina Rab otvorena izložba fotografija polaznika fotoradionice “Svijet u bojama”

U predvorju Kina Rab otvorena izložba fotografija polaznika fotoradionice “Svijet u bojama”

0
U predvorju Kina Rab otvorena izložba fotografija polaznika fotoradionice “Svijet u bojama”

Foto: Foto: Jelena Hodak

 

Izložba je to, kako je rekao gradonačelnik Raba Nikola Grgurić, koja bi se mogla zvati i “Rab u bojama”.

Rab danas oglas

Zajedno s direktoricom TZ Grada Raba Ivanom Matušan, koja je posjetiteljima predstavila projekt i najavila predstavljanje fotografija na Facebook stranicama Turističke zajednice, g. Grgurić otvorio je izložbu ističući vrijednost ovoga projekta ne samo u domeni umjetnosti i kreativnosti već i promocije našeg otoka, “zasigurno najfotogeničnijeg otoka na našoj obali” – rekao je Grgurić.

 

Nakon otvorenja izložbe gđa. Ćurić je polaznicima uručila diplome uz šarmantna i emotivna predstavljanja svakoga od polaznika, kroz koja su posjetitelji mogli osjetiti dio radosti, prijateljstva i dobre atmosfere u kojoj su ovogodišnji polaznici mogli uživati i biti kreativni. Voditelji projekta i radionice “Svijet u bojama” dodijelili su i zahvalnice suradnicima u organizaciji ovoga projekta, a to su: Turistička zajednica Grada Raba, Grad Rab, OŠ Ivana Rabljanina i Pučko otvoreno učilište Rab.

 

Ovu izložbu fotografija naših sugrađana doista vrijedi pogledati i napuniti emocionalne baterije pozitivom koju odašilju ljepote našega grada i otoka udružene s ljudskom toplinom, kreativnim potencijalom i ljubavi.

 

„Svijet u bojama“ sada seli u Lopar gdje će se ova lijepa petodnevna fotoradionica, kroz suradnju Foto Hrvatske, CZK Lopar i Općine Lopar, održavati od 15. do 19. svibnja. Više pročitajte ovdje.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime