Home Uncategorized @hr Otvorena uskršnja izložba PB Rab u crkvi sv. Nikole u Rabu

Otvorena uskršnja izložba PB Rab u crkvi sv. Nikole u Rabu

0
Otvorena uskršnja izložba PB Rab u crkvi sv. Nikole u Rabu

Foto: Foto: PB Rab

Riječ je o maštovitim radovima i šarolikim uskršnjim ukrasima nastalima u kreativnim radionicama Odsjeka za integrativnu rehabilitaciju Psihijatrijske bolnice Rab.

Okupljene je, na otvaranju tradicionalne 16. po redu uskršnje izložbe, najprije pozdravila ravnateljice Bolnice, doc. dr. Vesne Šendula Jengić, zahvalivši se pacijentima i radnim terapeutima na razvijanju vještina izrade ovako uspjelih kreacija kojih ne bi bilo bez mnogo uloženog truda, strpljenja i ljubavi.

Rab danas oglas

Provikar velečasni Anton Depikolozvane svima je zaželio sretan Uskrs i posebno istaknuo kako ga raduje da je baš crkvica sv. Nikole, postala tradicionalni izložbeni prostor predivnih radova stvorenih rukama osoba koje se nalaze na liječenju u Psihijatrijskoj bolnici Rab i to u vrijeme proljetnog buđenja, pred sam Veliki tjedan.

Izložba je prodajnog karaktera po simboličnim cijenama, može se razgledati tijekom Velikog tjedna svakog dana osim Nedjelje, od 9 do 13 sati, a prikupljenim prihodom pomagat će se rad Udruge za rehabilitaciju i resocijalizaciju osoba s duševnim smetnjama Ferra.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime