logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Srijeda, 30 Ožujak 2016 09:45

Kazalište Moruzgva donosi "Miris lovine" u Kino Rab

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

U produkciji Kazališta Moruzgva rapska će publika u subotu 9. travnja s početkom u 20 sati, na sceni Kina Rab, moći pogledati crnu komediju "Miris lovine", u režiji Franke Perković.

Predstavu će na sceni iznijeti ženski glumački trio Lada Bonacci, Nataša Dangubić i Barbara Nola, a cijena ulaznica koje će se u pretprodaji od 4. travnja iznosit će 50,00 kn (PC Mali Palit - štand POU Rab).

Komedija Miris lovine ili u izviorniku The Smell of Kill, američke suvremene autorice Michele Lowe bliska je stilu Edwarda Albeeja, a u središtu su radnje, kao i u dosadašnjim Moruzgvinim produkcijama, ženski likovi i položaj žena.

Ukratko o sadržaju predstave

Nicky, Debra i Molly, supruge trojice prijatelja, već se godinama sastaju jednom mjesečno na večeri i druženju, a ove, na prvi pogled ni po čemu posebne večeri, tri naizgled savršena braka raspast će se u komadiće.

Komedija počinje pripremom uobičajenog druženja – večere na kojoj se jednom mjesečno okupljaju tri bračna para. Žene su u kuhinji, a muškarci u dnevnoj sobi igraju improvizirani golf, nepodnošljivo iritantni, iako se kroz čitavu predstavu pojavljuju samo glasovima. Žensko čavrljanje ubrzo zamjenjuju iskrene ispovijesti o brakovima koji su, sva tri, na rubu propasti – jedan suprug optužen je za pronevjeru, drugi je patološki ljubomoran, a treći je preljubnik. Vrhunac zapleta predstavlja scena u kojoj su muškarci, pogreškom, zatvoreni u veliku hladnjaču, a tri supruge nađu se pred zanimljivim izborom – osloboditi ih i nastaviti po starom ili se riješiti problema jednom zauvijek…

 

Pročitano 862 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 

 

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1