logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Nastavni zavod za javno zdravstvo, Komunalno društvo VRELO d.o.o., Osnovna škola Ivana Rabljanina Rab, Srednja škola Markantuna de Dominisa Rab i Dječji vrtić Pahuljica obilježavaju Svjetski dan voda – BUDI PROMJENA KOJU ŽELIŠ VIDJETI U SVIJETU.

U organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Rab te pod pokroviteljstvom Grada Raba, u petak, 24. ožujka 2023. održat će se kazališna predstava "Čudo" u izvedbi Kazališta Moruzgva. Predstava će se održati u Kinu Rab s početkom u 20:00 sati.

 U organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Rab te pod pokroviteljstvom Grada Raba, u srijedu, 22. ožujka 2023. održat će se kazališna predstava za djecu "Palačinka mog života" u izvedbi GKL Rijeka. Predstava će se održati u Kinu Rab s početkom u 10:00 sati.

U ponedjeljak i utorak, 13 i 14. ožujka 2023., od 19:00 do 20:45 sati, u kongresnoj dvorani hotela Padova u Rabu, dr. Jozefina Škarica, spec. školske medicine i obiteljski savjetnik iz Šibenika, održat će seminar za bolju komunikaciju i više razumijevanja u braku i ljubavi u obitelji.

Nakon dvogodišnje pandemijske pauze, članovi Gradskog ogranka SDP-a Rab će u srijedu 8. ožujka, ženama otoka Raba u jutarnjim satima tradicionalno dijeliti karanfile u PC Mali Palit - Šarengradu.

Turistička zajednica grada Raba i Udruga privatnih iznamljivača Rab u suradnji sa Savjetovalištem za obiteljski smještaj Interligo d.o.o. organizira dvije EDUKACIJE ZA MALE IZNAJMLJIVAČE tematski naslovljene "Administrativno poslovanje i osnovne pripreme za 2023.".

U ponedjeljak 13. ožujka u 18:30 sati u Sportskoj dvorani Lopar održat će se zbor građana Općine Lopar.

U petak 10. ožujka 2023., s početkom u 19:30 sati, u Zimskom kinu Rab bit će predstavljena dugo iščekivana pjesmarica našeg ''kumpara Bepa'' - Josipa Fafanđela.

Pozivamo sve članove, prijatelje i simpatizere na redovitu izbornu skupštinu Kajak kluba”Rab 83” koja će se održati u subotu 4. ožujka u 9.00 sati u klupskim prostorijama.


U srijedu, 1. ožujka, u Srednjoj školi Markantuna de Dominisa Rab održat će se radionica Povijest tonika.

Dragi naši, ovim putem vas pozivamo na kazališnu predstavu povodom dana žena "I živjele su sretno...?" u izvedbi glumica Scene Gorica, koja će se održati u nedjelju 5. ožujka 2023., s početkom u 19 sati, u Sportskoj dvorani Lopar.

Stranica 1 od 156

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1