Home Najave Događanja povodom 61. rođendana Psihijatrijske bolnice Rab

Događanja povodom 61. rođendana Psihijatrijske bolnice Rab

0
Događanja povodom 61. rođendana Psihijatrijske bolnice Rab

Foto: RabDanas

Gosti će moći i besplatno provjeriti svoje psihofizičko zdravlje (mjerenje tlaka, šećera u krvi, indeksa tjelesne mase, testiranje razine stresa, depresije, anksioznosti…). Istovremeno će se održavati i likovna i zanatska kolonija te sportski turniri u boćanju, stolnom tenisu i šahu.

Promocija knjige „Glumac na kauču“ profesora Veljka Đorđevića

1. rujna s početkom u 10 sati održat će se i okrugli stol „Ars medica – znanost, klinička praksa i umjetnost“ s uvodničarima: doc. dr. sc. V. Šendula Jengić, dr. med., prof. dr. sc. V. Đorđević, dr. med., dr. sc. M. Braš. U programu je predviđena i promocija knjige „Glumac na kauču“ profesora Veljka Đorđevića, te potpisivanje sporazuma o suradnji između Psihijatrijske bolnice Rab, Zagrebačkog instituta za kulturu zdravlja (ZIKZ) i Centra za palijativnu medicinu, medicinsku etiku i komunikacijske vještine (CEPAMET) Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Predstavljanje didaktičke slikovnice za djecu „Stari Lunjo“

Rab danas oglas

Bit će predstavljena i didaktička slikovnica za djecu „Stari Lunjo“ osmišljena i izrađena u Psihijatrijskoj bolnici Rab autorice prof. Ksenije Kapec.
Premijerno će se prikazati i polusatni film o projektu izgradnje terapijskih vrtova Psihijatrijske bolnice Rab koji su nastali kao rezultat četverogodišnjeg projekta suradnje bolnice s Fakultetom krajobrazne arhitekture Sveučilišta u Seattleu (WA, SAD) pod vodstvom prof Daniela Winterbottoma , i dvogodišnje suradnje s Agronomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu. Projekt je ove godine nominiran za prestižnu nagradu u SAD-u.

Srdačno Vas pozivamo da se pridružite Danima otvorenih vrata „Zajedno do zdravlja“.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime