Home Najave Oslikana “Sigurna luka” Ivice Hodaka u Galeriji Knežev dvor / Pet/Fri 23.9.2016. u 20 sati / GKD – “Conte Nero”

Oslikana “Sigurna luka” Ivice Hodaka u Galeriji Knežev dvor / Pet/Fri 23.9.2016. u 20 sati / GKD – “Conte Nero”

0
Oslikana “Sigurna luka” Ivice Hodaka u Galeriji Knežev dvor / Pet/Fri 23.9.2016. u 20 sati / GKD – “Conte Nero”

Foto: RabDanas

Iako je nakon prve samostalne, održane davne 1978., imao na Rabu još nekoliko zanimljivih, uglavnom zajedničkih izlaganja, od kojih su mu kao najdraža ostala u sjećanju ona koja je imao sa svojim prijateljem, slikarom i mentorom, nažalost pokojnim, Marijanom Dragozetom – Ivica Hodak će nam se, ipak, nakon niz godina ponovno predstaviti samostalnom izložbom. Moramo napomenuti, da je Hodak u međuvremenu, do ove izložbe, skrenuo pozornost ljubitelja likovnosti, kada je u prosincu 2008. u prostoru hotela „Padove“ promovirao svoju monografiju, s tristotinjak kroki portreta, karikatura – uglavnom Rabljana i petnaestak reprodukcija njegovih ulja na platnu.

Na ovoj će se izložbi Ivica Hodak, inače umirovljeni dugogodišnji radijski novinar i aktivni član Udruge ULIKS, predstaviti radovima nastalim u tehnikama ulja na platnu, akrila, akvarela, olovke i tuša. Teme njegovih radova su Rab, barke, portreti, poneki motiv iz njegove rodne Slavonije i manja serija slika, njegove omiljene teme – konja.

Rab danas oglas

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime