Home Najave Druga runda upisa u KOCKI! – Slow Flow Yoga i Esperanto

Druga runda upisa u KOCKI! – Slow Flow Yoga i Esperanto

0
Druga runda upisa u KOCKI! – Slow Flow Yoga i Esperanto

Foto: Izvor: Kocka

{gallery}kocka radionice{/gallery}

SLOW FLOW YOGA prvi puta u Kocki, pod vodstvom Josipe Artuković.

Pozivamo sve zainteresirane na radionicu yoge. Ovaj sat je laganijeg tempa prikladan za vježbače svih dobi i tjelesne spreme, potpunim početnicima, ali i za one koji žele uživati u polaganim, fluidnim i opuštajućim satovima. Sat traje 60 min sa relaksacijom na kraju kao kompletna praksa za tijelo i um. 

Rab danas oglas

Vježbe joge imaju cjelovit učinak jer uravnotežuju tijelo, um, svijest i dušu. Služi za poboljšanje općeg stanja organizma, za opuštanje i smirenje, te pomaže u svladavanju svakodnevnih zadataka, teškoća i briga.

  • Upisi na radionicu Yoge bit će 12.10. u 19:30 za učenike srednje škole i starije, u donjoj prostoriji Kocke.

ESPERANTO, već nekoliko godina zaredom u Kocki, pod vodstvom Mile Bečke.

ESPERANTO je međunarodni jezik koji čini međusobno razumijevanje ljudi različitih materinjih jezika mnogo lakšim. Već više od 100 godina esperanto se dokazuje kao živ jezik, kojim se bez problema može izraziti. Esperanto ne pripada nekom određenom narodu, niti određenoj zemlji. Stoga, on ne daje povlastice nijednoj određenoj nacionalnoj kulturi, ali ih niti ne zanemaruje. On pripada svim ljudima koji ga govore i predstavlja most koji povezuje različite kulture. Esperanto je lagan!

Zbog svoje jednostavne i pravilne gramatike, zbog laganog sastavljanja duljih riječi pomoću kraćih, i zbog svog internacionalnog vokabulara, esperanto je za učenje najlakši jezik na svijetu, a ako putujete možete ga naći gotovo u svakoj zemlji!

  • Upisi na radionicu Esperanta bit će također 12.10. u 19.30 u donjoj prostoriji Kocke, a otvoreni su za djecu, mlade i sve ostale zainteresirane (grupe polaznika formirat će se ovisno o broju zainteresiranih polaznika).

Vidimo se u Kocki!

Saluto! (na esperantskom;))

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime