logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 754
Subota, 03 Lipanj 2017 13:29

Gostovanje Teatra Oz s predstavom "Ključarica - čuvarica snova" / Pet., 8.6.2017. u 10h i u 11h - Kino Rab

Napisao/la
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Gostovanje Teatra Oz s predstavom "Ključarica - čuvarica snova" / Pet., 8.6.2017. u 10h i u 11h - Kino Rab Izvor: POU Rab

U petak, 8. lipnja 2017., Teatar Oz izvest će svoju najnoviju predstavu "Ključarica - čuvarica snova" u dvorani Kina Rab.

Predstava je autorski projekt Mihaele Sirotnjak Železnik, koja je zaboravljene narodne priče vizualizirala u punokrvnu predstavu za djecu. Osim vlastitih autorskih songova, predstavu obogaćuje i glazba etno skupine "Veja". Svaku priču u predstavi likovno je oblikovao jedan o renomiranih likovnih umjetnika, a koju će priču glumci uprizoriti ovisi o ključu kojeg gledatelji odaberu. U jednom uprizorenju u trajanju od 35 minuta gledatelji mogu pogledati/otključati 1-2 priče. Tu mogu pronaći Malu vilu, Djevojku iz ružmarina, legendu o Šparožnoj jami (Kastav), legendu o stijeni kod Kraja, Rusalku, Priče o hrvatskim divovima.

Pučko otvoreno učilište Rab organiziralo je dvije izvedbe ove predstave u Kinu Rab; u 10.00 sati za polaznike Dječjeg vrtića "Pahuljica" i u 11.00 sati za djecu Osnovne škole "Ivana Rabljanina".

U oba termina ima slobodnih mjesta pa je i zainteresirano građanstvo može doći pogledati.

Cijena ulaznice: 20,00 kn

Pročitano 881 puta

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

 

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1