Home Najave Liburnia uplovljava u Rab! / 23.i 24.6.2017. Ljetno kino Rab od 21,30h

Liburnia uplovljava u Rab! / 23.i 24.6.2017. Ljetno kino Rab od 21,30h

0
Liburnia uplovljava u Rab! / 23.i 24.6.2017. Ljetno kino Rab od 21,30h

Foto: Izvor: Pučko otvoreno učiliste Rab

„Turizam!“ je insajderski pogled na Jadran u vrijeme sezone, kad na njemu niču nevjerojatni sadržaji namijenjeni upotpunjavanju turističke ponude.

U filmu „Dum Spiro Spero“ autor na humorističan način propovijeda o gubljenju snaga i snazi da se s tim gubitkom nosi, a čini to ispreplićući svakidašnjicu, knjige i smrt. Film je nizu nacionalnih i međunarodnih nagrada nedavno pridružio i nagradu za najbolji dokumentarni film s Krakow Film Festivala. 

Rab danas oglas

„Kratki obiteljski film“ za središnju figuru ima živahnu staricu Maricu koja je dvije godine provela u ženskoj kaznionici, zbog napada nožem na snahu.

U „Iza lica zrcala“, nevjerojatno magnetičnim ali i jezovitim scenama Like, redateljica prenosi svoja i životna iskustva svojih predaka, u nastojanju da pronađe ključ za prevladavanje osobnih gubitaka.

Sve projekcije počinju u 21:30 a ulaz je besplatan.

Program Liburnia uplovljava podržavaju Savez udruga Klubtura, Društvo hrvatskih filmskih redatelja te Primorsko-goranska županija a program u Rabu izvodi se u suradnji s distribucijskom platformom KineDok.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime