Home Najave JAZZ uz šum mora… Elma Burnić, Tamara Galović, Paul Kempf i Mihael Vlah / SANTOS, Sri/Wed, 2/8/2017 u 22.00h

JAZZ uz šum mora… Elma Burnić, Tamara Galović, Paul Kempf i Mihael Vlah / SANTOS, Sri/Wed, 2/8/2017 u 22.00h

0
JAZZ uz šum mora… Elma Burnić, Tamara Galović, Paul Kempf i Mihael Vlah / SANTOS, Sri/Wed, 2/8/2017 u 22.00h

Foto: RabDanas

ELMA BURNIĆ je nagrađivana kantautorica koja u svome glazbenom izričaju rado spaja utjecaje i Istoka i Zapada. Kvalitetu njenoga rada potvrđuju velika imena poput Matije Dedića, Vlatka Stefanovskog, Miroslava Tadića, Emira Hadžihafizbegovića, Tedija Spalata, Zorana Predina, Ismeta Kurtovića Iza sebe ima brojne koncerte, festivalske nastupe i nagrade, a unazad pola godine, u sklopu projekta Filmmusicorkestar, ostvaruje sve veće i veće uspjehe u cijeloj regiji.

TAMARA GALOVIĆ, rođena i odrasla u Rijeci, gdje je, između ostaloga, završila i muzičku školu. Niz godina je nastupala u različitim bendovima. Rabljani su već izrazili oduševljenje prema baršunastoj boji Tamarina glasa i istančanom glazbenom ukusu. Klavir svira odmalena, a preferira jazz, funky i rock.

Rab danas oglas

PAUL KEMPF je klavirist, klavijaturist i Hammond organist sa dugogodišnjim stažem na sceni. Niz godina bio je aktivni član kultnog benda Zabranjeno pušenje. Bavi se glazbenom produkcijom i studijski je session glazbenik, a surađivao je s velikim glazbenim imenima i bendovima, kao što su Denyken, Markiz, Lidija Bajuk, Ismet Kurtović

MIHAEL VLAH je vrhunski jazz, fussion, pop, rock i šlager bubnjar kojeg odlikuje inovativnost te specifičan zvuk udaraljki. Bavi se edukacijom mladih glazbenika, te aktivno svira u mnoštvo sastava, kao što su Retrodukcija, Solarship, Kabare magare, te mnogim drugima.

Vjerujemo da je pred vama glazbena večer koja će vas oduševiti i na poseban način začiniti ovo rapsko ljeto Dobrodošli!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime