Home Najave VEČERAS U GRADU – Dani smokava na “Starom Varošu”, Blues Night u “Moderatu” i predstava za djecu LUDA i NOVČIĆ na “Poljanici”

VEČERAS U GRADU – Dani smokava na “Starom Varošu”, Blues Night u “Moderatu” i predstava za djecu LUDA i NOVČIĆ na “Poljanici”

0
VEČERAS U GRADU – Dani smokava na “Starom Varošu”, Blues Night u “Moderatu” i predstava za djecu LUDA i NOVČIĆ na “Poljanici”

Foto: RabDanas

DANI SMOKAVA na Starom Varošu / 17 i 18/8/2017 od 20 do 23h

Udruga Mocira poziva Vas i vaše prijatelje kao i sve drage goste otoka Raba na Dane smokava koji će se na Starome Varošu održati ovog četvrtka i petka, 17. i 18. kolovoza od 20,00 do 23,00 sata. 

S obzirom da smokvu mnogi nazivaju kraljicom voća, članovi Udruge Mocira za vas su pripremili nešto novo i posebno.

Blues Night uz BRUNU MIČETIĆA & LIVIJA BERAKA – Moderato Caffe 17/8/2017 od 21h

Rab danas oglas

Moderato Caffeom će u četvrtak 17. 8. 2017., od 21h na dalje odjekivati blues i rock-blues standardi u izvedbi dvojice vrhunskih glazbenika i zaljubljenika u “plave note” s istančanim osjećajem za blues riffove, Brune Mičetića – sjajnog gitariste riječke hard rock grupe “Keops” i predvodnika vlastitog jazz/blues trija i Livija Beraka – pjevača i gitariste svima nama dobro znanih “Divljih jagoda”.

Dođite i prepustite se vrhunskom zvučnom doživljaju uz obrade blues-kompozicija Erica Claptona, B.B. Kinga, J.J. Calea i ostalih velikih imena ovog nevjerojatno širokog i utjecajnog glazbenog žanra. (H.H.)

Predstava LUDA I NOVČIĆ – Poljanica Mande Budrišić (iza katedrale) 17/8/2017 u 21h

U četvrtak, 17. kolovoza s početkom u 21 sat na Poljanici Mande Budrišić održat će se predstava za djecu LUDA I NOVČIĆ.

Nakon što Ludu, na početku predstave, izbace s kraljevskog dvora, on pronađe čarobni novčić koji govori. Novčić može ispuniti želju tako da Luda odabere zanimanje i odmah to postane. Luda se odluči krenuti u avanturu te zamijeni svoje mjesto sa stražarom, kraljevskim rizničarom i kraljem, ali svaki put shvaća da određeni posao ima svoje obaveze i zahtijeva disciplinu. Ulaz na predstavu je slobodan. (POU Rab)

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime