logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Ponedjeljak, 02 Listopad 2017 06:58

Predavanja dr. Josipe Škarica o modelima odgoja i roditeljskoj pomoći u odrastanju djeteta / DV Pahuljica i OŠ I. Rabljanina Rab - utorak 3.10.2017.

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Poznata šibenska specijalistica školske medicine i obiteljski savjetodavac, gospođa Josipa Škarica, dr. med. u utorak, održat će 3. listopada 2017. dva predavanja, prvo s početkom u 15:30h u dvorani Dečjeg vrtića Pahuljica na temu „Modeli odgoja – ljubav i postavljanje granica“, i drugo u 17:30h, u prostoru knjižnice Osnovne škole Ivana Rabljanina Rab, na temu "Roditeljska pomoć u odrastanju djeteta".

 

Dr. Josipa Škarica aktivna je godinama u održavanju niza radionica i predavanja. Prema njezinom sudu najveći problem koji je ujedno i jedan od uzročnika brojnih nevolja, nedostatak je komunikacije između roditelja i djece. O tome kako naučiti saslušati mišljenje djece, koje je izuzetno važno, kako ih doživjeti kao osobe, kako na vrijeme zastati u jurnjavi za materijalnim i vratiti ono bitno - vrijeme za pružanje ljubavi i razumijevanja spram vlastite djece, čuti ćete više na ovim korisnom predavanjima što će ih dr. Josipa Škarica održati u utorak, 3. listopada 2017., u DV Pahuljica i OŠ Ivana Rabljanina Rab.

Pročitano 1648 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1