logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Petak, 17 Studeni 2017 20:36

Tamara Galović Jazz koncertom budi pospano srce Raba - gošća talentirana mandolinistica Isabella Dumić / Subota 25.11. u 20h

Autor:
Ocijeni sadržaj
(32 glasa/-ova)

U ovo predadventsko vrijeme kad mnogi kukaju da je Rab ''mrtav'', te da nema nikakvih događanja, koncerata i sl., Tamara Galović se opet potrudila donijeti dašak Jazz večeri u pospano srce Raba.

 

Kao i do sada, Conte Nero ponudio je topao zagrljaj dobrodošlice svima s okrjepljujućom ponudom toplih napitaka i zalogaja koji se tako nježno sljubljuju s preludiranjem poznatog pijaniste Paula Kempfa te Tamarinim glasom.

Uz Jazz standarde posebna gošća večeri je Isabella Dumić, mlada polaznica osnovne glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova – Rab, koja je osvojila 1. mjesto u državi u kategoriji mandolina i to u 1. kategoriji natjecanja učenika i studenata glazbe i plesa. Tamarina je namjera da na svojim koncertima predstavlja mlade glazbene i umjetničke talente s otoka.

S obzirom na sve navedeno nema razloga da u što većem broju ne pohodite ovaj nadahnjujući i mladima poticajni koncert u subotu, 25.11. u 20h. Vidimo se!

Pročitano 1587 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1