logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Subota, 04 Srpanj 2015 09:21

U petak 10.7. u prodaji 30. izdanje rapskog lista

Autor:
Ocijeni sadržaj
(0 glasa/-ova)

Uz standardne priloge, kolumne i vijesti skrećemo vam pozornost na portret prof. Zvonimira Dominisa, na "zlatne" maturante prve generacije Srednje ugostiteljske škole na Rabu, kao i na našega Kruna Kunkeru i njegov angažman pri izgradnji Freedom Tower-a u New Yorku. Bili smo na projekciji filma posvećenog DV ''Pahuljica'', imamo reportaže diljem cijelog otoka i nadalje čuvamo ''Ča'' u našem listu i srcima.

Dragi naši, neka nas posluži lipo vrime, a da sol vidimo samo na slanim srdelama, pomidoru i pršutu. Neka vam ožive kuće, neka su nam ulice, plaže i trgovine prepune rastrošnih turista, da se goste u restoranima, uživaju u ljepotama otoka i čuvaju ekološku ravnotežu te ne bacaju otpatke po prirodi. Iako se više neće davati 50 lipa za boce od mlijeka, vi ih uredno pokupite i bacite u plastični otpad. U izgledu otoka vidi se naša iskrena ljubav prema njemu. Akvatorij baš i nismo nešto ''voljeli'' što je vidljivo iz rezultata velikog broja akcija čišćenja podmorja po čitavom otoku. Nego, pamet u glavu, čuvajte se jakog sunca, mažite se kremama sa što većim zaštitnim faktorom i čitajte ''Rapski''.

Rapski list osvježava u vrućinama i grije u danima zime. Ovaj list ne treba preporuku liječnika, ljekovit je sam po sebi, a jedine nuspojave su zadovoljan smiješak na licu i želja da novi broj izađe što prije. Budite nam sretni i uspješni. Čitamo se!

Pročitano 1007 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

seakayakcroatia