×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 893
Ispiši ovu stranicu
Subota, 16 Prosinac 2017 16:55

Otvorenje izložbe radova polaznika tečaja Osnove izrade mozaika / (četvrtak) 21.12.2017. - predvorje Općine Lopar u 11:00h

Napisao/la
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)

Iznimno nam je zadovoljstvo pozvati Vas na otvorenje izložbe radova polaznika tečaja Osnove izrade mozaika koji je realiziran u okviru projekta Kreativnost u svakodnevici! Otvorenje izložbe predviđeno je u četvrtak, 21. prosinca, u 11,00 sati u predvorju Općine Lopar. Izložba će biti postavljena do kraja travnja 2018. godine te ju je moguće pogledati radnim danom od 9,00 do 14,00 sati.

 

O projektu Kreativnost u svakodnevici…

S ciljem obogaćivanja društvenog i kulturnog života zajednice, razvoja senzibiliteta za različite umjetničke izričaje te poticanja kulturno-umjetničkog amaterizma, Centar za kulturu Lopar osmislio je projekt Kreativnost u svakodnevici koji je financiran sredstvima Primorsko-goranske županije i Općine Lopar. Tijekom listopada i studenog u okviru projekta realiziran je ciklus od 10 likovno-kreativnih radionica pod stručnim vodstvom Nives Gvačić. U njima je sudjelovalo 39 osoba koje su radile na zajedničkom kreativnom zadatku – mozaičnoj instalaciji primijenjene prirode koja će javnosti biti prezentirana najavljenom izložbom.

Pročitano 603 puta

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.