logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Petak, 29 Prosinac 2017 19:21

Rab za doček Nove godine postaje središte zabave uz veliki koncert Petra Graše

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Rab za doček Nove godine postaje središte zabave uz veliki koncert Petra Graše Izvor: 404.agency

Središnji Trg Municipium Arba na Silvestrovo će postati središte zbivanja povodom dočeka Nove godine na otoku Rabu. Vrhunac je novogodišnji koncert popularnog hrvatskog pjevača Petra Graše koji će sve posjetitelje uz svoje najpoznatije hitove uvesti u novu 2018. godinu.

Novogodišnji vikend u gradu Rabu počinje večeras, koncertom Bosutskih bećara, dok će u subotu 30. prosinca svi posjetitelji imati priliku u parku Dorka prisustvovati božićnom druženju uz žive jaslice u organizaciji udruge Tunera u 18:00 sati u parku Dorka, a nešto kasnije na Trgu Municipium Arba i rock koncertu rapskih sastava "Desoto Acoustic" i "Snugas".

Silvestrovo Rabljani obilježavaju od jutra, u 10 sati počinje službeni program uz limenu glazbu DVD-a Rab i Folklorno društvo "Rapski tanac", a oni najmlađi imat će priliku uživati u posebno osmišljenom dječjem programu „Tisuću najljepših želja“.

Za nezaboravan doček te proslavu nadolazeće 2018. godine pobrinut će se jedan od najpopularnijih hrvatskih estradnih pjevača, Petar Grašo, koji će uz svoje hitove poput Godine prolaze, Nevista, Moje zlato i brojne druge, ugrijati Rabljane i njihove goste te ih uvesti u novu godinu.

Rab je, osim puno zabave i glazbe, za sve posjetitelje adventa pripremio i bogatu gastronomsku ponudu u blagdanskim kućicama koje se protežu centralnim trgom.

Čarolija ovog adventa traje još svega nekoliko dana, a službeno zatvaranje predviđeno je za 8. siječnja kad se zatvara i klizalište. Otok sreće, kako se još popularno naziva Rab, ove su godine na specifičan način posjetili i Sveti Nikola, koji je brodom uplovio u luku, te Djed Božićnjak koji je skočio na otok padobranom.

 

  • Izvor: 404.agency
Pročitano 1871 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

seakayakcroatia