logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Ponedjeljak, 12 Ožujak 2018 02:01

Predavanje o važnosti fotografije i internet oglašavanja u svrhu promocije i turizma / 12.3.2018. u 19h (DVD Lopar)

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Nakon što su to sredinom veljače učinili za iznajmljivače s područja koje pokriva TZG Raba, predavači iz tvrtki WEB360 i RABPIX, održat će, ovoga puta u suradnji s Turističkom zajednicom Općine Lopar, u prostorijama DVD-a Lopar, u ponedjeljak 12. ožujka, s početkom u 19.00 sati, besplatno savjetovanje i predavanje o važnosti fotografije u turizmu kao i važnosti internet oglašavanja u svrhu promocije i turizma.

Danas je gotovo nemoguće nuditi svoju destinaciju ili smještaj bez odgovarajuće atmosferične fotografije ili videa. Vizualni, slikovni ili filmski zapis neminovan je u predstavljanju turističke online i offline ponude, a krajnji je cilj takvog predstavljanja uspješna prodaja ponuđenog smještaja.

 

Svima je poznato da je globalizirana online ponuda napravila potpunu revoluciju u načini odabira turističke destinacije kod novih generacija suvremenih turista. Uspostavljen je novi medijski i marketinški kod kako u privlačenju turista u svoje smještajne kapacitete, tako i u nuđenju turističke destinacije kao takve.

 

Danas je gotovo nemoguće nuditi svoju destinaciju ili smještaj bez odgovarajuće atmosferične fotografije ili videa. Vizualni, slikovni ili filmski zapis neminovan je u predstavljanju turističke online i offline ponude, a krajnji je cilj takvog predstavljanja uspješna prodaja ponuđenog smještaja.

 

No je li baš svaka digitalna video snimka ili fotografija, snimljena sve dostupnijim kamerama ili pametnim telefonima, pa onda još provučena kroz neke od ponuđenih filtera, dovoljno dobra za primjenu u turističkom marketingu ili postoje profesionalni parametri koji i na tom tržištu čine bitnu razliku? O tome, kao i o važnosti dobre fotografije i promotivnog videa u turizmu govorit će fotograf Ivo Šubić iz RabPix-a, tvrtke sa sjedištem na otoku Rabu koja se bavi fotografijom, izradom promotivnih filmova, glazbenih spotova, dokumentaraca, marketingom te samom promocijom otoka Raba kao turističke destinacije.

Dođite po objašnjenja vezana za funkcioniranje Booking.com-aAirbnb-aTripadvisora, doznajte važne informacije o kanalima za dobivanje rezervacija bez provizije, kao i odgovore na pitanja kako sa svojim web stranicama automatski postići prvu poziciju na Google tražilicama, te kako, uz minimalan budžet, svoj smještaj reklamirati na najvećim svjetskim portalima

 

Predavači iz tvrtke Web360, također proistekle s Raba, sa sjedištem u Zagrebu, koja svoj ured ima u najpoznatijem poduzetničkom inkubatoru u Hrvatskoj - HUB385, govorit će o značenju kvalitetno izvedene web stranice za vođenje turističke djelatnosti, kao i o definiranju osnovnih stavki koje takva web stranica mora imati kako bi rezultirala povećanjem broja upita i rezervacija.

 

Bit će riječi i o neprocjenjivom značenju zadovoljnog gosta koji će svojim povratnim online i offline ocjenama najrealnije rangirati vaš turistički smještaj i destinaciju u kojoj je boravio.

 

Moći ćete također dobiti i objašnjenja vezana za funkcioniranje Booking.com-a, Airbnb-a, Tripadvisora, važne informacije o kanalima za dobivanje rezervacija bez provizije, kao i odgovore na pitanja kako sa svojim web stranicama automatski postići prvu poziciju na Google tražilicama, te kako, uz minimalan budžet, svoj smještaj reklamirati na najvećim svjetskim portalima (kao što su u Hrvatskoj primjerice 24sata ili index.hr)

 

  • Napisao: Hrvoje Hodak
Pročitano 631 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1