Home Najave Grad Rab vas poziva da se i vi uključite u globalnu utrku „Wings for Life World Run“ 2018

Grad Rab vas poziva da se i vi uključite u globalnu utrku „Wings for Life World Run“ 2018

0
Grad Rab vas poziva da se i vi uključite u globalnu utrku „Wings for Life World Run“ 2018

Foto: RabDanas

 

Svoje mjesto, do popunjenja svih sjedišta u autobusu, možete rezervirati prijavom na e-mail: irena.ivic@grad-rab.com, dok detaljnije informacije o prijavama za utrku možete pronaći na stranici: https://www.wingsforlifeworldrun.com/hr/hr/zadar/

Rab danas oglas

 

Naime, u 13 sati po hrvatskom vremenu globalna utrka Wings for Life World Run započinje na nekoliko desetaka lokacija diljem svijeta. Utrka je ovo koja nema ciljnu liniju pa ju zato završi baš svatko. Ciljna linija zapravo je presretačko vozilo koje starta 30 minuta nakon trkača te se kreće određenom brzinom prema njima. U onom trenutku kada prestigne pojedinog trkača, za njega je utrka završena, a posljednji trkač i trkačica na svijetu koji ostanu trčati globalni su pobjednici Wings for Life World Run utrke.

 

Prijavite se i pridružite tisućama ljudi diljem svijeta u jedinstvenom startu utrke Wings for Life World Run čiji je cilj skrenuti pažnju na ozljede leđne moždine i prikupiti sredstva za istraživanja koja se provode s ciljem pronalaska lijeka.

 

Veselimo se Vašem sudjelovanju!

 

  • Grad Rab

 

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime