Home Najave 2. HMNL Sjever – Utakmica 15. kola: MNK RAB – MNK BJELOVAR / (čet.) 29.3.2017. u 20h – SD Rab

2. HMNL Sjever – Utakmica 15. kola: MNK RAB – MNK BJELOVAR / (čet.) 29.3.2017. u 20h – SD Rab

0
2. HMNL Sjever – Utakmica 15. kola: MNK RAB – MNK BJELOVAR / (čet.) 29.3.2017. u 20h – SD Rab

Foto: RabDanas

 

MNK Bjelovar je ekipa kojoj je ovo premijerna sezona u 2. HMNL i odmah su se nametnuli kvalitetom te se sa MNK Jesenje i MNK Zagreb 92 bore za osvajanje prvoga mjesta i kvalifikacije za 1. HMNL. Jedina dva poraza i jedan nerješeni ishod, u dosadašnjem dijelu natjecanja, upisali su u utakmicama s ranije navedenim dvojcem, dok su ostale utakmice na domaćem i gostujućim parketima pobjedili. Ta činjenica dovoljno govori o kakvoj se kvalitetnoj ekipi radi. Jesenski dio prvenstva MNK Bjelovar je pobjedio MNK Rab rezultatom 4:1, ali su im Rabljani vratili pobjedom u finalu kupa, kada su nakon nerješenog rezultata, osvojili kup boljim izvođenjem šesteraca.

Rab danas oglas

S druge strane, MNK Rab je u prošlom kolu izgubio bodove u Petrinji i igra, rekli bismo, toplo hladno. MNK Rab se još uvijek nada osvajanju četvrte pozicije i zasigurno neće samo tako prepustiti bodove gostima. Poučeni dosadašnjim iskustvom uvjereni smo da će MNK Rab pružiti snažan otpor i uz, nadamo se pune tribine, pokušati pomrsiti račune u gornjem dijelu tablice.

Zasigurno da dosadašnji rezultati stavljaju MNK Bjelovar u poziciju favorita, ali ne mogu unaprijed upisati bodove, jer se mnogima do sada domaćin pokazao kao tvrd orah. Možda je upravo Rab mjesto gdje će se odlučiti o pobjedniku lige.

Vidimo se u četvrtak u sportskoj dvorani Rab u 20 sati!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime