logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Ponedjeljak, 30 Travanj 2018 11:11

U Kinu Rab kazališna predstava Teatra Gavran "Sve o ženama" / (čet.) 3.5.2018. u 20:30h

Napisao/la Barbara Marelić
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
U Kinu Rab kazališna predstava Teatra Gavran "Sve o ženama" / (čet.) 3.5.2018. u 20:30h Izvor: POU Rab

U okviru obilježavanja Dana Grada Raba u Kinu Rab će se u četvrtak 3. svibnja 2018. godine, s početkom u 20.30 sati, odigrati kazališna predstava Teatra Gavran "Sve o ženama"

 

Gavranova komedija "Sve o ženama" najizvođeniji je Gavranov kazališni tekst, premijerno igran diljem svijeta, od Buenos Airesa, Rio de Janeira, Los Angelesa i New Yorka, pa sve do Pariza, Praga, Bratislave, Moskve, Mumbaia, Varšave, Krakova, Ljubljane, Sarajeva, Mostara, Klaipede, Trnave, Prištine, Novosibirska, Bangalorea... Nakon pedeset premijera i tri tisuće repriza, koje su imale više od sedamsto tisuća gledatelja, ova komedija ponovno se igra u Hrvatskoj. Režiju potpisuje Mladena Gavran koja je 2000.godine glumila u praizvedbi ovoga teksta u zagrebačkom Epilog Teatru.

 

Provjerite što je to toliko neodoljivo u predstavi o suvremenim ženama, u kojoj se humor i emocije na neobičan način isprepleću kroz pet različitih priča, uz pomoć atraktivnih glumačkih transformacija vodeći vas prema neodoljivoj kazališnoj čaroliji. Pred vama su tri sjajne glumice u dinamičnoj, zabavnoj i dirljivoj priči koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

 

  • Autor: Miro Gavran
  • Glume: Lana Gojak, Kristina Krepela, Mirela Videk Hranjec/Katarina Arbanas
  • Režija: Mladena Gavran

 

Ulaz: 30 kn

Pročitano 1021 puta

seakayakcroatia