Home Najave Gabi Novak s Matija Dedić Trijom otvara prvu noć Rab Jazz Festa 2018 / Sv. Ivan, (čet.) 6.9.2018. u 20h

Gabi Novak s Matija Dedić Trijom otvara prvu noć Rab Jazz Festa 2018 / Sv. Ivan, (čet.) 6.9.2018. u 20h

0
Gabi Novak s Matija Dedić Trijom otvara prvu noć Rab Jazz Festa 2018 / Sv. Ivan, (čet.) 6.9.2018. u 20h

Foto: RabDanas

 

Rabu je doista ukazana velika čast time što će 3. Rab Jazz Festival otvoriti jedna od najvećih dama domaće estrade – Gabi Novak, “pjevačica nevjerojatne scenske suptilnosti i gracioznosti, obiteljski vezana za skladateljsku izvrsnost Arsena Dedića, i sviračko-aranžersku iznimnost sina Matije koji ju je posljednjih godina okružio sjajnom džezerskom ekipom”. Gabi je doista s nevjerojatnim glazbenim dignitetom gradila impozantnu karijeru, nadišavši vokalnim izvedbama dimenziju vremena, a na rapskom koncertu nastupit će u društvu Matija Dedić Trija.

Rab danas oglas

 

Podsjetimo, upravo je Matija Dedić, na istoj pozornici, koncertom “Matija svira Arsena” otvorio premijerno izdanje Rab Jazz Festa prije tri godine, a evo što nam je rekao uoči novog dolaska na Rab:

– “Osobno mi je vrlo drago da dolazim već 5. put na Rab koji sam jako zavolio i koji me oduševio ne samo svojom ljepotom već i gostoprimstvom. Ovaj dolazak će, duboko sam uvjeren, također ostati lijepa uspomena s obzirom da dolazim sa svojom majkom i presretan sam zbog toga. Zahvaljujem i ovom prilikom organizatoru te čestitam što festival ide dalje uzlaznom putanjom.”

 

Ivana Kindl na Trgu Municipium Arba

Nešto kasnije, u 22 sata, iste večeri, na Trgu Municipium Arba svoj će se jazz koncert održati još jedna pjevačica posebne energije i iznimnih glasovnih sposobnosti, Ivana Kindl.

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime