Home Najave Subotnje otvaranje “Najljepšeg otočnog adventa” na Rabu uz večernji koncert Nene Belana & Fiumensa / (sub) 1. 12. 2018.

Subotnje otvaranje “Najljepšeg otočnog adventa” na Rabu uz večernji koncert Nene Belana & Fiumensa / (sub) 1. 12. 2018.

0
Subotnje otvaranje “Najljepšeg otočnog adventa” na Rabu uz večernji koncert Nene Belana & Fiumensa / (sub) 1. 12. 2018.

Foto: RabDanas

{gallery}Otvorenje adventa 2018{/gallery}

 

Rab danas oglas

Rapska božićna čarolija raspostrijet će se čitavom povijesnom jezgrom grada Raba, od praka Dorke pa sve do parka Boškopini. U 20,00 sati na Trgu Municipium Arba upalit će se i lampice na božićnom drvcu, a kao šećer na kraju ove prve uzbudljive adventske subote uslijedit će koncert legendarnog Nene Belana i Fiumensa na Trgu Municipium Arba s početkom u 21 sat, koji će nas bezvremenskim hitovima „Ponoćna zvona“, „Ivona“, „Rijeka snova“ te brojnim drugim uspješnicama uvesti u čarobno adventsko doba.

 

Najljepši otočni advent trajat će do 7. siječnja 2019., a kroz više od mjesec dana Rabljani i njihovi gosti uživat će na ulicama i trgovima grada na kojima će ih dočekati blagdanska atmosfera, koncerti domaćih zvijezda, gastro delicije, zabava za najmlađe i još mnoštvo sadržaja u sklopu bogatog Božićnog sajma.

 

Pridružite nam se 1. prosinca na Trgu Sv. Kristofora i Trgu Municipium Arba u Rabu i osjetite blagdansku atmosferu na Najljepšem otočnom adventu.

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime