logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Subota, 20 Travanj 2019 04:54

Pridružite se humanitarnoj biciklijadi "gRab the Bike and Ride for Pinokio" / (sub.) 27.04. u 09:30h - Trg sv. Kristofora

Napisao/la TZG Raba
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

U subotu 27.04. u 09:30h sa Trga sv. Kristofora ponovno će krenuti Humanitarna biciklijada "gRab the Bike and Ride for Pinokio" Budite aktivni, upoznajte nove, zanimljive i do sad ne posjećene lokacije i naravno kupnjom startnine pomognite djeci Udruge Pinokio Rab (djeca s invaliditetom i teškoćama u razvoju).

 

Kao i svake godine do sada, sama ruta biciklijade, kao i tempo, bit će prilagođeni svima, tako da i oni manje spremni mogu sudjelovati i uživati. Sve što trebate je ispravan bicikl, obavezno kaciga i malo dobre volje. Biciklijada počinje i završava na Trgu sv. Kristofora, gdje će djelatnici Imperial Riviere, u najvećoj otočnoj tavi, za sve sudionike, pripremiti rapske šurlice sa šparogama.

 

 

Za one koji žele dodatno uživati u delicijama od šparoga, na istom mjestu, ali nešto kasnije od 18:00 h održati će se fešta od šparoga.

 

Prodaja startnina i prijave odvijati će se svakodnevno u uredu TZG Raba (Trg Municipium Arba 8) od 20.04., te na Trgu sv. Kristofora na sam dan biciklijade. Iznos startnine je 20 kn. Naravno, istu u vidu donacije možete uplatiti iako niste u mogućnosti sudjelovati, važno je pomoći.

 

Budite uz nas i pratite sve novosti i detalje vezane uz Humanitarnu bicilijadu „gRab the Bike and Ride for Pinokio“

 

Hvala svima na odazivu!

Pročitano 1008 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1