Home Najave Rab bira Kraljicu Jadrana 2019.!

Rab bira Kraljicu Jadrana 2019.!

0
Rab bira Kraljicu Jadrana 2019.!

Foto: RabDanas

 

Kroz program će nas voditi poznati urednik i tv voditelj Mario Sedmak te prekrasna mlada voditeljica u usponu Elena Jung, a domaćin i pokrovitelji finalnog izbora Kraljice Jadrana su Grad Rab i Turistička zajednica Grada Raba, salon ljepote MEISIE, Sherri Hill, Kraš, te najstarija i najnagrađivanija vinarija Iločki Podrumi koja je proizvela vrhunsko vino i pjenušac pod nazivom „Kraljica Hrvatske“.

Rab danas oglas

 

Kraljice Jadrana okupirale otok Rab

Djevojke će prošeteti pistom u bajkovitim vjenčanicama i svečanim haljinama dizajnerskih kuća „Pronovias“, “San Patrick“ i „La Sposa“ ekskluzivnog salona vjenčanica „Biba“ iz Pule i Rijeke, kupaćim kostimima najpoznatijeg domaćeg brenda RIVAGE LINE. Djevojke će se kroz večer predstaviti u odjevnim kombinacijama u kojima prevladavaju žive, razigrane boje, dok im vid štiti brand „Sherri Hill“ – ekskluzivna kolekcija sunčanih naočala koje odišu glamurom.

O prirodnim bogatstvima otoka Raba pisali su i svjetski mediji, a ljepote Rajske plaže otkriti će i naše ljepotice koje će imati snimanja, jutarnje vježbe te streching footing u vodi i pijesku uz stručno vodstvo europskog centra sporta i ljepote DEA iz Zagreba. Ljepote otoka djevojke će istražiti vožnjom brodom Sardina.

O zdravlju i ljepoti naših natjecateljica brine se Salon ljepote MEISIE.

 

Sve djevojke dobit će bogate nagrade i poklone pokrovitelja

Nagradni fond:

  • Kraljica Jadrana 2019.– poklon bon europskog centra sporta i ljepote „Dea“ u vrijednosti od 20.000,00 kn, poklon paket svjetskog brenda Sherri Hill, poklon paket Kraša, poklon paket kozmetike Feniks i druge vrijedne nagrade.
  • I. Princeza – poklon bon europskog centra sporta i ljepote „Dea“ u vrijednosti od 10.000,00 kn, poklon paket svjetskog brenda Sherri Hill, poklon paket Kraša, poklon paket kozmetike Feniks i druge vrijedne nagrade
  • II. Princeza – poklon bon europskog centra sporta i ljepote „Dea“ u vrijednosti od 5.000,00 kn, poklon paket svjetskog brenda Sherri Hill, poklon paket Kraša, poklon paket kozmetike Feniks i druge vrijedne nagrade

 

Nastup grupe Colonia

Na izboru Kraljice Jadrana 2019. gosti će uživati u glazbenom nastupu neponovljive grupe „Colonia“ te plesne skupine Megablast.

 

Za divne frizure finalistica i voditelja pobrinut će se frizerka Franciska. Za zvjezdani Look zaslužan je „IBEAUTY“ Ive Berišić iz Rijeke sa najnovijim stilovima šminkanja.

 

U Lounge baru „Royal“ održati će se party dobrodošlice kao i službeni afterparty, na kojem će se novoizabrana Kraljica Jadrana po prvi puta predstaviti javnosti te prerezati Rapsku tortu slastičarnice Vilma Slastice.

 

Finalni izbor Kraljice Hrvatske 2019. održati će se početkom prosinca 2019. u Rovinju u Hotelu Lone.

 

Ovom prigodom organizatori izbora Kraljica Hrvatske ekskluzivno najavljuju kako su po prvi put u povijesti Republike Hrvatske upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the WorldKraljica Svijeta, što je iznimna čast za Republiku Hrvatsku.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime