logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Ponedjeljak, 24 Lipanj 2019 08:45

Predstava "Brodolomke" Teatra Moruzgva na sceni Ljetnog kina Rab / (sub.) 29.6.2019. u 21.30h

Napisao/la POU Rab
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

U subotu 29. lipnja 2019. u 21.30 sati, Ljetno kino Rab ugostit će Teatar Moruzgvu s predstavom "Brodolomke".

 

„Brodolomke su dirljiva i tragikomična priča o četiri žene zarobljene na jednom mjestu. Iako različitih životnih priča, sudbina ih poveže na najneobičniji način. Stvaraju se novi životni obrasci kroz učenje o sebi, dok ih sve povezuje ovisnost. Ovisnost kao odgovor na život, kao posljedica puta kojeg su odabrale.

Zamislite samo što biste vi napravili da ste zatvoreni u četiri zida sami sa sobom? A što bi tek napravili da ste u nemogućnosti suočiti se sami sa sobom zatvoreni s još troje koji se traže? Biste li pjevali? Biste li plesali? To naše žene rade.

One u nesreći pokušavaju otkriti novi život, svojstveni put i možda promijeniti sudbinu. Je li sudbina zaista zapisana ili zaista imaš izbor? Nevjerojatne transformacije, glumačko autorstvo i vještina, ples i pjesma, duhovitost i neposrednost.

 

Četiri vrsne glumice i jedan glumac, kroz situacije pune gorkoga humora, glazbe i plesnih brojeva, publiku vode na putovanje od naizgled nespojivih krajnosti do priče o prihvaćanju, razumijevanju, prijateljstvu i oprostu.

 

Glume: Ecija Ojdanić / Ana Maras Harmander / Barbara Nola, Anita Matić Delić / Iva Jerković, Daria Lorenci Flatz / Nataša Kopeč, Sanja Milardović, Luka Petrušić / Sven Šestak

 

Ulaz: 50,00 kn

Pročitano 664 puta

seakayakcroatia