Home Najave Besplatna probna ronjenja na Rabu u sklopu projekta Pogled u plavo

Besplatna probna ronjenja na Rabu u sklopu projekta Pogled u plavo

0
Besplatna probna ronjenja na Rabu u sklopu projekta Pogled u plavo

Foto: Foto: Pogled u plavo

 

{gallery}Pogled u plavo 2019{/gallery}

Rab danas oglas

 

Projekt Pogled u plavo gostuje u Gradu Rabu već četvrtu godinu za redom uz podršku Grada Raba i Turističke zajednice grada Raba te u suradnji s Agencijom Promocija ronjenja, a cilj ovog projekta je približiti ljudima ronjenje, ponude u ronjenju i ljepote podmorja kojima Hrvatska obiluje te promovirati Hrvatsku kao ronilačku i turističku destinaciju s naglaskom na važnost sigurnosti u ronjenju.

 

Besplatna probna ronjenja bit će omogućena za sve posjetitelje tijekom dva dana, danas 6. srpnja u periodu od 10:00h do 21:00h i u nedjelju 7. srpnja u periodu od 10:00 do 18:00h.

 

Podvodni pogled na izložbu fotografija hrvatskog podmorja

Oni koji još nisu upoznali ljepote i vještine ronjenja s ronilačkom opremom imati će priliku besplatno zaroniti na Rabu i na unutarnjim stranicama bazena pogledati podvodnu izložbu fotografija ljepota hrvatskog podmorja, podvodnog fotografa i člana RK HRVI Nemo Adriatic Marjana Radovića.

 

Prezentacija ronilačke ponude Grada Raba

Nakon osnovne poduke o ronjenju za sigurnost svih ronioca početnika brinut će se instruktori ronjenja Nemo-Adria Rescue Teama koji su ujedno i članovi volonteri Specijalističke ronilačke postrojbe za spašavanje iz vode pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba te ronioci i instruktori ronjenja Kluba podvodnih aktivnosti Amfora koji će prezentirati svoj rad, usluge i aktivnosti te ronilačku ponudu Grada Raba.

 

Manifestacija se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske. Za ugodno ronjenje uz glazbenu podršku pobrinulo se Hrvatsko društvo skladatelja i stručna služba ZAMP koji su se sa zadovoljstvom pridružili projektu.

 

Sva gostovanja Pogleda u plavo mogu se pratiti na službenim stranicama projekta Pogled u plavo, Agencije Promocija ronjenja, te stranicama medijskih pokrovitelja projekta Narodnog radija, SCUBAlife magazina, ronilačkog web portala Gorgonija te web portala Morski.hr

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime