Home Najave Kulturno-turistička manifestacija otoka Raba – KANTUNI – ponovno je s nama! Od petka 2. sve do utorka 6.08.!

Kulturno-turistička manifestacija otoka Raba – KANTUNI – ponovno je s nama! Od petka 2. sve do utorka 6.08.!

0
Kulturno-turistička manifestacija otoka Raba – KANTUNI – ponovno je s nama! Od petka 2. sve do utorka 6.08.!

Foto: RabDanas


Odlična ideja, prvorazredni događaj, prekrasna atmosfera

Gregg i Hannah, UK

 

Rab danas oglas

Nakon izuzetno uspješnog izdanja u lipnju i pozitivnih reakcija brojnih posjetitelja, kulturno-turistička manifestacija otoka Raba – KANTUNI – ponovno je s nama! Od petka 2. sve do utorka 6.08. – svakoga dana od 19:00 do 01:00 sati – vidimo se na KANTUNU!

 

Prekrasni mediteranski park Dorka (Kantun svjetla), veličanstvena starogradska Pjaceta (Kantun susreta) i tajnovita Mahačeva vila (Skriveni kantun), dočekuju sve posjetitelje željne jedinstvenih doživljaja, vrhunske ponude i opuštene ljetne zabave.

 

Ništa ne govori bolje o uspjehu ove kulturno-turističke manifestacije od pozitivnih komentara brojnih posjetitelja i njihovih zahtjeva da se što prije susretnemo opet na “Kantunu”. Kantuni su sjajna ideja: Volimo Rab zbog Kantuna!, jednostavno i direktno zaključuju posjetitelji iz svjetske turističke metropole – Verone!

 

I što vam onda drugo preostaje nego doživjeti “Kantune” i ponijeti najljepše uspomene s jedinstvenih lokacija grada Raba – poručuje Vedran Galić iz G.A.D. PRODUKCIJE, agencije koja stoji iza ovog inovativnog kulturno-turističkog projekta.

 

Posebno uređeni prostori i jedinstveni ugođaji, vrhunski izvođači i nezaboravni doživljaji, ambijentalno uređenje i birana ponuda, slasni zalogaji i osvježavajući gutljaji – sve to i još puno više očekuje nas od 2. kolovoza na “Kantunima”. A kada tome dodamo fantastične vokale Ane Bustruc i Nine Herr, sjajnog mladog pjevača Mateja Mudrovčića Mudrog koji se nakon uspješne sportske karijere s jednakim uspjehom posvetio glazbenoj, jedinstvene Ivane Galić koja svojim vokalnim izvedbama očarava publiku na domaćoj i svjetskoj sceni, a koja će na Kantunima nastupiti u društvu gitariste Darka Horvata, te posebnu glazbenu senzaciju Acoustic Duo Mellon, nema sumnje:

Autohtona i posebna, najbolja urbana zabava očekuje nas na Rabu!

 

Od 2. do 6. kolovoza uživajte “od kantuna do kantuna” – Vidimo se na KANTUNU!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime