Home Najave Marjan Perčinić osmi na 28. Državnom natjecanju u podvodnom ribolovu u Orebiću

Marjan Perčinić osmi na 28. Državnom natjecanju u podvodnom ribolovu u Orebiću

0
Marjan Perčinić osmi na 28. Državnom natjecanju u podvodnom ribolovu u Orebiću

Foto: RabDanas

 

Nakon prvog dana na 3. mjestu

Natjecanje se održavalo u petak 4. i u subotu 5. listopada u vremenu 09:00 do 14:00 u tri ribolovne zone – dvije na južnoj strani poluotoka Pelješca, a kao rezervna određena je južna i sjeveroistočna strana otoka Korčule.

Rab danas oglas

Lijepo je bilo vidjeti da su se među 20 prijavljenih natjecatelja koji su stekli pravo natjecanja na prvenstvu našle i dvije žene – Gabriela Milićević iz ERK ‘Periska’ – Ploče i Kristina Šiprak iz SRD ‘Udica’ – Mali Lošinj, a u konkurenciji je bio i naš Rabljanin Marjan Perčinić (ŠRK Dolin Rab), koji je nakon prvog natjecateljskog dana držao visoko treće mjesto, da bi na kraju natjecanje završio na još uvijek izvrsnom 8. mjestu. U ulozi pratioca (barkarijola) Marjanu se pridružio Marin Pahljina sa svojim novim, na ovome natjecanju prvi puta testiranim, gumenjakom.

 

Titulom pobjednika okitio se Stjepko Kesić (DŠR Strožanac – Podstrana) koji je i prvoga dana bio najbolji. U svakom slučaju, upućujemo naše redakcijske čestitke Marjanu na sjajnom nastupu i predstavljanju Raba na 28. Državnom natjecanju u podvodnom ribolovu u Orebiću.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime