Home Najave Uskoro počinju karnevalske svečanosti u organizaciji Karnevalskog odbora Grada Raba

Uskoro počinju karnevalske svečanosti u organizaciji Karnevalskog odbora Grada Raba

0
Uskoro počinju karnevalske svečanosti u organizaciji Karnevalskog odbora Grada Raba

Foto: RabDanas

 

Udruga Komin ponovno će svojim angažmanom djeci uljepšati dvije karnevalske nedjelje u veljači (9. i 16. veljače), a draški Beli maškari 22. veljače nastavit će svoju lijepu tradiciju maškarane promenade mjestom uz završno sučeljavanje “Dva pokaranih” na prostoru ACI marine s početkom u 16 sati.

Rab danas oglas

 

Nedjelja 23. veljače rezervirana je za uvjek veselu i brojnu Dječju redutu pod vodstvom kostimiranih volontera Udruge KOCKA, čiji će se program, nakon okupljanja na Trgu sv. Kristofora u 14.30 sati, nastaviti pola sata kasnije u gradskoj sportskoj dvorani.

 

Za završni dan Mesopusta u utorak 25. veljače rapske će se maškare najprije okupiti u 14 sati na Trgu sv. Kristofora, odakle će se u povorci uputiti prema Trgu Municipium Arba na kojem će u 15 sati početi tradicionalno Suđenje Juri Piškancu, rapskom zlotvoru i dežurnom krivcu za sve nedaće koje su pogodile Rab u protekloj godini. Za gastronomsku ponudu bit će zadužene Udruga “Komin” i DŠR “Kampor”, a u glazbenom dijelu programa maškare će zabavljati grupa “Pešekani”.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime