logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Srijeda, 23 Prosinac 2015 12:22

Detaljan pregled preostalih božićno-novogodišnjih događanja u Rabu

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Detaljan pregled preostalih božićno-novogodišnjih događanja u Rabu Foto: Hrvoje Hodak

Da vam u mnoštvu događanja ovih dana štogod ne bi promaknulo, donosimo vam najsvježiji i detaljan pregled božićno-novogodišnjeg programa od današnjeg (utorak) popodnevnog uprizorenja "Živih jaslica" do novogodišnjeg koncerta Danijele Martinović.

Srijeda (danas), 23.12. – Božićno druženje u PC Mali Palit uz žive jaslice Udruge Tunera i nastup crkvenih zborova od 17.00 sati.

– Istoga dana Srednja škola ima božičnu predstavu u 19.30 u Kinu Rab.

Badnjak, 24.12. – Program započinje na Novoj rivi u 9.45 sati gdje se očekuje slijetanje Djeda Božićnjaka padobranca. Uz djecu i njihove roditelje, Božićnjaka tradicionalno dočekuju i Moto mrazovi. Moto mrazovi ispratit će Djedicu do Trga Municipium Arba na druženje s djecom i svima koji se tako osjećaju ;). Ovogodišnja novost (budući da su djeca bila krasna ove godine) je ta da su Rab posjetili i vilenjaci ;).

Pozivamo svih da iskoriste mogućnost vožnje vlakom za brži i zabavniji dolazak u grad.

U nastavku programa kreće podjela sadnica parovima vjenčanima u 2015., a udruge Dolin i Komin, te ŠRK Tunera, DŠR Kampor i Imperial d.d. pobrinuli su se za odličnu ponudu ribljih specijaliteta. Okupljene će zabavljati grupa Venus.

26. 12. – 16.30 - predstava na Ledu Ledene ludorije Klizačkog kluba Medo iz Zagreba. Ledene ludorije gledatelje će odvesti u čaroban svijet čudnovatih bajki te će najmlađi pronaći pregršt zabave, a oni malo stariji uživat će u divnoj glazbi i vještinama klizača i klizačica. Ulaz je slobodan.

26. 12. navečer TZ je pripremio koncert Belfast food-a

27.12. – tradicionalni božićni koncert rapskih klapa u Crkvi Uznesenja BDM u 19.30 sati. Sudjeluju klape: Sozal (ž), Eufemija (m) , Rab (m) i klape iz Lopara: Užanca (ž) i sv. Marin (m).

28.12. – Koncert klape Nevera.

31.12. – u jutarnjem dijelu programa nastupit će Limena glazba DVD-a Rab i Folklorno društvo Rapski tanac. Tradicionalno imamo gastronomsku ponudu i zabavni program (ove godine grupa Znak).
U večernjim satima moć će se poslušati ponovno grupa Znak, a u novu god. Rabljane/ke i njihove goste uvodi Danijela Martinović.

Pročitano 1416 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

seakayakcroatia