logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Ponedjeljak, 26 Listopad 2020 18:04

Promotivna projekcija snimke koncerta "DARKO RUNDEK I EKIPA" održanog ljetos u Kampu ZIDINE | Conte Nero, 30.10. u 19h

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

U petak 30. listopada 2020. u 19.00 sati na terasi Lounge bara Conte Nero, u atriju Kneževog dvora u gradu Rabu, bit će održana promotivna projekcija snimnke koncerta "DARKO RUNDEK I EKIPA", autora Sanjina Badurine Pilota. Na DVD-u koji će biti projiciran na velikom platnu zabilježen je Rundekov koncert održan ljetos u jedinstvenom ambijentu Kampa ZIDINE u Loparu. 

 

Organizator spomenutog koncerta i promocije DVD-a je vlasnik kampa Zidine, rapski Robinzon, gospodin Ivo Olip, koji i na ovaj način nastoji promicati posebnosti otoka Raba i njegove po mnogočemu jedinstvene loparske oaze za probrane kampere s petnaestak drvenih bungalova i tridesetak šatora.

 

Darko Rundek, proslavljeni hrvatski glazbenik, pjevač i gitarist, a kasnije i autor i skladatelj u zagrebačkom rock bendu Haustor, sa svojom je ekipom glazbenika 18. rujna 2020. još jednom oduševio svoje poklonike na "Sretnom otoku", a kako je doista bilo te ljetne večeri u Loparu pogledajte i poslušajte na promociji DVD-a u petak.

Pročitano 1071 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1