logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Utorak, 27 Listopad 2020 10:15

Javna proba predstave "Ljubavnice" i radionica - projekt Novi gledatelji | (uto.) 3.11.2020. u 19h - Kino Rab

Napisao/la POU RAb
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

U Kinu Rab u utorak, 3. studenog 2020. u 19 sati gostuje projekt Novi gledatelji kojeg provodi Kazalište Hotel Bulić. Autorica projekta je Senka Bulić, a izvođačica Beti Lučić.

 

Gledatelji će imati mogućnost pogledati javnu probu predstave "Ljubavnice" prema istoimenom tekstu Elfriede Jelinek. Jelinkova parodirajući ljubavni roman dekonstruira brojne mitove vezane uz poziciju žene u svijetu vladajućih muških principa. Gledatelji tako dobivaju mogućnost upoznavanja s načinom rada na novom kazališnom projektu u fazi stvaranja.

 

Pozivamo vas na javnu probu predstave nakon koje će se organizirati radionica te razgovor s redateljicom i glumicom. Možete sudjelovati kao gledatelji, a ukoliko želite možete se uključiti i u radionički program na kojem se izvode vježbe pamćenja, artikulacije teksta, pozicioniranja glasa i tijela u prostoru.

 

Projekt je financiran sredstvima Ministarstva kulture i medija za razvoj publike. Ulaz je slobodan.

 

Broj publike je ograničen zbog pridržavanja epidemioloških mjera.

Osigurajte svoje mjesto prijavom na broj 0913684002 radnim danom od 8 do 14 sati ili prijavom na e -mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pročitano 751 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1