logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Četvrtak, 12 Studeni 2020 18:52

Krešimir Butković u petak 13. studenog u 14 sati gostuje u emisiji "Normalan život"

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)
Krešimir Butković u petak 13. studenog u 14 sati gostuje u emisiji "Normalan život" Prijatelji iz djetinjstva Krešimir Butković i Ante Gelo na Rab Jazz Festivalu - Foto: H. Hodak

Naš književnik, logoterapeut i neumorni borac za prava osoba s invaliditetom, Krešimir Butković, u petak 13. studenog, u 14.00 sati, gostuje u emisiji "Normalan život", urednice i voditeljice Ane Tomašković na HRT1.

 

Evo što je urednica Tomašković objavila danas na svojem facebook profilu potaknuta Krešinim gostovanjem u njezinoj emisiji:

- Krešimir Butković je kolega novinar (član Društva hrvatskih književnika, podružnica Rijeka), logoteraput, maratonac, kolumnist na internetskim portalima Rab Danas i SeeBiz, autor je zbirke poezije SVJETLOST OGNJIŠTA, tekstopisac i suradnik naših brojnih glazbenika, autor zvučne knjige MODRI ZVJEZDANI VLAK, te romana ŠETNJA ŽIVOTA, BORNIN VREMENPLOV, PUKOVNIKOVA LJUBAV, FIFTY FIFTY, KAKO SI GA TRAŽILA, ŽANIN GAMBIT I MOLITELJ...

"Svijet je dovoljno velik da svatko pronađe zrnce ljubavi" - poručuje dragi Krešimir Butković. Zahvalna sam i privilegirana za sve njegove emocije i poruke o smislenosti života i vlastitoj odgovornosti u traženju "svoga mjesta pod suncem" u svakome danu, s očima ljubavi.

 

Pročitano 1127 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1