logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Petak, 13 Studeni 2020 13:30

Najava i termini emitiranja 384. emisije Školska liga - sportska razglednica otoka Raba

Napisao/la Mladen Cetinja
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Posjetili smo otok Rab, otok sunca, mora i ljepote te jedan od najzelenijih otoka hrvatskog Jadrana. Bogatu turističku ponudu otoka čine i brojne sportske manifestacije čime se Rab pozicionirao kao popularna outdoor destinacija. Brojne šetnice i biciklističke staze vode na atraktivne lokacije otoka i mogućnost su za uživanje u prirodnim ljepotama raznolikog mediteranskog krajolika kako za aktivni tako i rekreativni odmor.

 

Otok Rab je mjesto gdje je sport itekako zastupljen i gdje postoje odlični uvjeti za igranje nogometa, košarke, rukometa i brojnih drugih sportova. Zbog svoje klime i prirodnih uvjeta Rab pruža mogućnosti za pripreme sportaša tijekom cijele godine. U vrijeme pandemije koronavirusa koja je trenutno pogodila cijeli svijet preporuka je izaći na zrak, baviti se sportom i što više vremena provoditi u prirodi. Upravo to poručuju rapski sportaši i rekreativci okupljeni oko Triatlon kluba Rab i Biciklističkog kluba Mag, koji su organizacijom Kros Duatlon Lige našli idealan modus za odmak od korona-psihoze, ostajući pritom u potpunosti u okvirima odgovornog ponašanja u aktualnoj situaciji.

 

Proteklog je vikenda tako u organizaciji ova dva rapska kluba, na stazama poluotoka Frkanja održano 3. kolo Kros Duatlon lige, a pod sunčanim je nebom bicikliralo i trčalo dvadesetak natjecatelja. Osim triatlona u emisiji vam donosimo i priče o biciklizmu, rukometu i košarci.

 

Terrmini emitiranja 384. emisije Školska liga - sportska razglednica otoka Raba:

  • SPORTSKA TELEVIZIJA u nedjelju u 12.00 sati premijera, a reprize u ponedjeljak u 14.10 i srijedu u 17.00 sati
  • Z1TV- premijera u ČETVRTAK 12.00, reprize SUBOTA 12.20, PONEDJELJAK 17.15
  • KANAL RI - SUBOTA 16.25, PONEDJELJAK 15.05
Pročitano 900 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1