logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 754
Srijeda, 13 Siječanj 2016 18:16

Stižu nam dani karnevala!

Napisao/la
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Karnevalske svečanosti započinju u ponedjeljak 18. siječnja u 10.00 sati na Trgu sv. Kristofora podizanjem karnevalske zastave i predajom ključeva Grada meštrici karnevala. Ključeve će uz meštricu preuzeti i djeca iz Dječjeg vrtića Pahuljica, te ostali zainteresirani.

Meštar Pere u zasluženoj mirovini - meštrica Sanja preuzima časne ovlasti

Ovogodišnja novina jest da imamo meštricu karnevala – meštrica Sanja. Meštar Pere je otišao u više nego zasluženu mirovinu.

Izbor za kralja rapskog karnevala

U petak 22. siječnja u 19:30 h u Kinu Rab održat će se izbor za kralja karnevala. Voditelji izbora su Mario Lipovšek Battifiaca i Davor Jurkotić. Karnevalski odbor Grada Raba poziva sve vesele i odvažne muškarce da se prijave na natječaj za kralja karnevala! Meštrica Sanja željno očekuje svog vladara!

Prilikom prijave potrebno je priložiti kratki program vladanja i opis vještina koje kandidat posjeduje (ples, pjevanje, gluma, govor i druge vještine).

Dječja reduta

07. veljače – nedjelja - održat će se Dječja reduta u organizaciji POU i Udruge za djecu i mlade „Kocka“. Dječja reduta započinje okupljanjem svih maškaranih skupina na Trgu sv. Kristofora, a program se nastavlja u sportskoj dvorani.

Jure Piškanac

Utorak, 09. veljače je zadnji dan karnevala koji će obilježiti tradicionalno suđenje Juri Piškancu koji je kriv za sve nevolje koje su nas snašle u protekloj godini.

Toliko za sada. Očekujte uskoro i detaljnije vijesti i najave kako se koji događaj bude približavao. Veselo!

Pročitano 1280 puta

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

seakayakcroatia