logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Subota, 17 Travanj 2021 14:05

4 Islands MTB Stage Race nam ipak stiže! - Jedna od najatraktivnijih utrka u svijetu brdskog biciklizma ponovno na Rabu

Napisao/la Luka Perčinić
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)
4 Islands MTB Stage Race nam ipak stiže! - Jedna od najatraktivnijih utrka u svijetu brdskog biciklizma ponovno na Rabu Foto: Petar Lupić

Rab će, baš kao i prethodnih godina, biti druga etapa jedne od najatraktivnijih utrka u svijetu brdskog biciklizma "4 Islands MTB Stage Race", koja će startati u četvrtak 22. 04. 2021., u trajektnom pristaništu Lopar te će nakon prolaska najzanimljivijim stazama po čitavom otoku, ponovno završiti u Loparu na Rajskoj plaži

 

Uz tradicionalnu potporu i pomoć organizatorima od strane TZO Lopar i TZG Raba, od ove se godine u odrađivanje logističkih poslova rapske etape aktivno uključio i Biciklistički klub MAG Rab. Desetak članova i članica kluba od nedjelje 18. 04. 2021. započet će s poslovima postavljanja, odnosno označavanja staze duge ukupno 65 km, sa 1120 m visinske razlike. Naravno po završetku same utrke pobrinut će se da sve bude vraćeno u prvobitno stanje.

 

 

Suradnja 4 Islands-a sa BK Mag Rab, garancija je da će Rab ponovno biti dobar domaćin, a da to zaista tako i bude iz organizacijskog tima mole za razumijevanje svih nas otočana za vrijeme postavljanja staze i osobito u četvrtak 22. 04. prilikom održavanja utrke kad će na nekim dionicama otočnih cesta biti posebna regulacija prometa u smislu eventualnih kraćih zastoja.

 

Iako je ovaj događaj svih prethodnih izdanja bio jedna velika zabava i mjesto susreta svih zaljubljenika u biciklizam, ovogodišnje izdanje bit će ograničeno na strogo profesionalni dio uz minimalne kontakte sudionika s bilo kime tko nije dio 4 Islands MTB Stage Race „Balona“. Svi skupa se toplo nadamo da se već u idućem izdanju 2022. vidimo u jednom opuštenijem izdanju.

Pročitano 939 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1