logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Četvrtak, 22 Travanj 2021 08:37

Hrvoje Keko, naš stručnjak za digitalnu energetiku, sudionik večerašnjeg panela o ključnim temama budućnosti

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)

U četvrtak 22. 4. u 18 sati u organizaciji American Cornera Rijeka (Ogranak Trsat) i razvoja Zelenog kutka Gradske knjižnice Rijeka održat će se panel “Pametni zeleni grad: nije u čipovima sve…” na kojem će biti tematizirana u posljednje vrijeme vrlo spominjana, ali pomalo mistična tema “pametnih gradova”.

 

Jedan od sudionika koji će profesionalno progovriti o toj temi, uz riječkog stručnjaka za pametne gradove Damira Medveda i arhitektice Gorane Stipeć Brlić, je i naš Rabljanina sa zagrebačkom adresom, stručnjak za područje digitalne energetike Hrvoje Keko.

 

Hrvoje Keko je iskusan inženjer, istraživač i konzultant u području digitalne energetike s radnim i životnim iskustvom u više zemalja i kontinenata. Trenutno vodi razvoj i istraživanje digitalnih rješenja u KONČAR - Inženjeringu za energetiku i transport u Zagrebu. Njegov pogled na pametne gradove krcate podacima uključuje otvorene standarde, demokratizaciju, kibernetičku sigurnost, a iako se bavi razvojem i proizvodnjom digitalnih rješenja, pametne gradove vidi kao značajno širi pojam od same nakupine tehnologija.

 

Prijave se primaju na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te se tako osigurava link za prisustvo u Zoom virtualnoj sobi Gradske knjižnice Rijeka, a bit će osiguran i prijenos na društvenomrežnim platformama Facebook stranici American Corner Rijeka i Facebook stranici Gradske knjižnice Rijeka.

 

 Više o panelu pročitajte OVDJE.

 

Pročitano 1073 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1