logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Ponedjeljak, 31 Svibanj 2021 15:20

Besplatna edukacija za turističke, planinske i bike vodiče koji djeluju na području otoka Raba u sklopu projekta Rab Archaeological (T)races

Napisao/la Rab Archaeological (T)races
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

U sklopu projekta Rab Archaeological (T)races od 14. do 17. lipnja 2021. održat će se besplatna edukacija za turističke, planinske i bike vodiče koji djeluju na području otoka Raba, ali i za sve zainteresirane turističke i kulturne djelatnike (informatori, recepcioneri…).

 

Edukaciju će voditi arheolozi dr. sc. Ana Konestra s Instituta za arheologiju te Ranko Starac, kustos Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka.

 

Zainteresirane molimo da se prijave do 10. lipnja 2021. na: 099/814-0712 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Broj sudionika je ograničen, a prednost imaju licencirani vodiči. O svim pojedinostima vezano za održavanje edukacije, prijavljeni će naknadno biti obaviješteni. Napominjemo da je riječ je o dodatnoj edukaciji koja ne nadomješta licence potrebne za vođenje po stazama i lokalitetima.

 

Projektom Rab Archaeological (T)races uređene su tri poučne pješačke i biciklističke staze ukupne duljine 40 km na kojima je na 33 lokacije prezentirana arheološka, sakralna i etno baština skrivena u netaknutim krajolicima te je izrađena interaktivna mobilna aplikacija koja može poslužiti za individualno istraživanje otoka ili kao pripomoć prilikom organiziranih vodstva.

Pročitano 498 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1