logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Utorak, 07 Prosinac 2021 09:51

Pridružite se tradicionalnoj BOŽIĆNO-NOVOGODIŠNJOJ BICIKLIJADI Biciklističkog kluba MAG | (sub.) 11.12.2021.

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Iz Biciklističkog kluba MAG pozivaju sve zaljubljenike u bicikliranje, velike i male, da im se u subotu 11.12. 2021. od 09:00 h pridruže na njihovoj tradicionalnoj BOŽIĆNO NOVOGODIŠNJOJ BICIKLIJADI, te da na taj način, u dobrom društvu i ugodnoj atmosferi, provedu dan na otvorenom, u prirodi. Evo što poručuju:

 

Kako smo vas svih prijašnjih godina vodili na poluotok Kalifront i u šumu Dundo, ove godine smo se odlučili za novi smjer i za dio otoka kojim još nismo zajednički vozili.

 

Uglavnom, krećemo s Trga Municipium Arba u smjeru Banjola i Barbata. Čitavom dužinom šetnice lagano se vozimo uz more sve do kraja Barbata, gdje se sudionici na kraćoj ruti, nakon kratke pauze, istim putem vraćaju natrag prema gradu.

Svi oni koji se odluče na dužu rutu, nastaviti će biciklirati, odnosno krenut će na uspon prema, kako ih mi volimo nazivati, "Barbatskim Alpama" ili "Barbat hills". Prilika je to da upoznate još jedan dio našeg otoka koji je isto takao zanimljiv za bicikliranje.

 

U povratku, a prije samog dolaska u grad, slijedi zajedničko fotografiranje na rivi kod hotela Valamar Padova.

 

Startnina iznosi 50 kuna, a uključuje prigodnu majicu, okrijepu na feed zoni i u cilju. Kaciga i ispravan bicikl su obavezni!

 

Isto tako informacija za sve roditelje; ukoiiko se prijavite i, naravno, odvozite jednu od ruta zajedno sa svojom djecom, za klince je startnina gratis!

Pročitano 455 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1