logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Subota, 07 Svibanj 2016 13:34

"POGLED U PLAVO" – promocija Hrvatske kroz ronjenje

Autor:
Ocijeni sadržaj
(3 glasa/-ova)
"POGLED U PLAVO" – promocija Hrvatske kroz ronjenje Foto: Hrvoje Hodak

Rabljani večeras mogu biti dionici originalnog i inovativnog projekta POGLED U PLAVO koji je od velikog značaja za cjelokupnu turističku ponudu područja na kojem se realizira. Organizatorima je namjera obići 25 gradova u svim županijama, te gostovati i izvan granica Hrvatske, u periodu od 01.05 do 01.10.2016. godine.

Posjetitelji će imati priliku u montažnom bazenu promjera 10m, danas do 22.00 sata, uz instruktora ronjenja, besplatno isprobati ronilačku opremu te uz kratki tečaj zajedničkim uronom pogledati podvodnu izložbu fotografija Marjana Radovića - nagrađivanog podvodnog fotografa.

  • Pogled u plavo – Nemo Adria, Trg Municipium Arba
  • Besplatna probna ronjena – 10.00 – 22.00 sata
  • Promo ronjenje Gorana Čolaka – 21.00 sat
  • Laser Show – 22.00 sata

Kroz projekt polaznicima probnog ronjenja daju se informacije o ronilačkoj aktivnosti, opremi za ronjenje te o zaštiti okoliša - podmorja na jedinstven i neobičan ( INOVATIVNI ) način - RONJENJEM.

 

Projekt ima i ekološki karakter i nudi informacije o adekvatnom zbrinjavanju otpada, te o naknadama za stanovništvo što daje na originalnosti pristupu polazniku probnog ronjenja.

Posebna atrakcija bit će promo ronjenje Gorana Čolaka u 21.00 sat, a u 22 sata otpočinje Laser Show.

Pročitano 1857 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

seakayakcroatia