Home Sport Završen 17. Sun Adria Cup 2015 – Vidimo se dogodine!

Završen 17. Sun Adria Cup 2015 – Vidimo se dogodine!

0
Završen 17. Sun Adria Cup 2015 – Vidimo se dogodine!

Foto: RabDanas

Na sedamnaestom po redu izdanju, ovog tradicionalnog i među tenisačima popularnog natjecanja, nastupilo je 96 tenisača i tenisačica iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Slovačke, Italije i Njemačke.

Turnir se odigrao u 8 kategorija muškog dijela natjecanja, jednoj kategoriji dama i dvije kategorije muških parova. Igralo se je na 13 teniskih igrališta po cijelome otoku Rabu, dok je završni dio natjecanja održan na teniskim terenima sportskog centra u Loparu.

Rab danas oglas

Marcan Dorela, Hrvatska, je pobjednica natjecanja u konkurenciji dame 55+. U finalu je pobijedila Kusanović Mariju, Hrvatska, rezultatom 1:6,7:6,10:8.
Marin Lazarić, Hrvatska, je pobjednik natjecanja u konkurenciji gospoda -35. U finalu je pobijedio Ivicu Gulića, Hrvatska, rezultatom 6:2, 4:6, 14:12.
Armin Alijagić, BiH, je pobjednik natjecanja u konkurenciji gospoda 35+. U finalu je pobijedio Zdenka Goga, Slovačka, rezultatom 6:4, 2:6, 10:6.
Nenad Jandrić, BiH, je pobjednik natjecanja u konkurenciji gospoda 40+. U finalu je pobijedio Leonarda Samarđiju, BiH, rezultatom 6:4, 6:3.
Goran Malčić, Hrvatska, je pobjednik natjecanja u konkurenciji gospoda 45+. U finalu je pobijedio Mate Đala, Hrvatska, rezultatom 6:3, 6:3.
Peter Kolbik, Slovačka, je pobjednik natjecanja u konkurenciji gospoda 50+. U finalu je pobijedio Iliju Kovačevića, Hrvatska, rezultatom 6:0, 6:1.
Đani Štambuk, Hrvatska, je pobjednik natjecanja u konkurenciji gospoda 55+. U finalu je pobijedio Dušana Ševerdiju-Duja, Hrvatska, rezultatom 6:2, 4:6, 10:3.
Ivan Domazet, Hrvatska, je pobjednik natjecanja u konkurenciji gospoda 60+. U finalu je pobijedio Ivana Blaževića, Hrvatska, rezultatom 6:3, 6:3.
Tihomir Kosjek, Hrvatska, je pobjednik natjecanja u konkurenciji gospoda 65+. U round-robin sustavu natjecanja Jakov Ivas, Hrvatska, osvojio je drugo mjesto.
Turnir parova u kategoriji gospoda -45 su osvojili Gulić Ivica-Badurina Tomislav, Hrvatska pobjedivši par Rastik Palenik-Peter Kolbik iz Slovačke.
Turnir parova u kategoriji gospoda 45+ su osvojili Drčelić Ivan-Dupor Srećko, Hrvatska pobjedivši par Malčić Željko-Malčić Goran, Hrvatska.

Uz „savršeno“ vrijeme natjecatelji su ugodno odigrali svoje teniske susrete, dok su njihovi najbliži i pratnja uživali u kupanju na obližnjim plažama uz teniske terene. Svi zajedno su uz organizatore „feštali“ u subotnjoj večeri na otvorenome uz zabavu, tombolu te ukusno i obilno pripremljenu večeru. I u nedjelju se „guštalo“ gledajući i navijajući uz odličan tenis prikazan u polufinalnim i finalnim susretima te degustirajući poznate polpete od „štoklja“(hobotnice) i frigane lignje. Dame su odigrale također svoj tradicionalni turnir u boćanju. Na turniru su nastupili tenisači TK „dr. Mladen Stojanović“ iz Prijedora, BiH, koji sa TK Rab održavaju prijateljske susrete i veća grupa tenisača iz Slovačke koji su također dugogodišnji prijatelji ovog turnira.

Na kraju dana je „palo“ još jedno kupanje te pozdrav sa zadovoljnim organizatorima uz obaveznu najavu „Hvala Vam na svemu – Vidimo se dogodine“.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime