Home Sport Sanjin Debelić na slalom regati jedriličara na dasci za Kup Hrvatske u Podstrani

Sanjin Debelić na slalom regati jedriličara na dasci za Kup Hrvatske u Podstrani

0
Sanjin Debelić na slalom regati jedriličara na dasci za Kup Hrvatske u Podstrani

Foto: RabDanas

{gallery}Jedrenje na dasci{/gallery}

Regata se trabala održat u Podstrani, ali kako nije zapuhalo jugo, organizator JK Podstrana je preselio regatu u Omiš, u mjesto Ruskamen gdje je puhao tri dana fantastični maestral.

Rab danas oglas

Regatno polje je bilo ispred Hotela Sagitta u Bračkom kanalu. Jedrilo se 3 dana i odvoženo je 9 plovova, svaki plov se vozio tri kruga oko bova u osmicu.

Kao što smo već napisali Sanjin Debelić CRO 752 nastupio je za svoj novi Klub, KJD ZAGREB. Prvog i drugog dana regate kada se vozilo se po maestralu jačine od 13-22 čv Sanjin je među 17 natjecatelja zauzeo 14. mjesto, no trećeg dana regate nije nastupio pa je u konačnom poretku između 17 natjecatelja zauzeo 16. mjesto.

Kako je sam kazao, jedrio je u najjačoj konkurenciji u Hrvatskoj, s olimpijcem Lukom Mratovićem CRO 751 koji je bio i pobjednik ove regate, te sa višestrukim državnim prvacima, osvajačima Kupa Hrvatske i natjecateljima koji voze svjetske kupove i prvenstva.

Jako sam zadovoljan, pripremao sam se za ovu regatu 8 mjeseci. Ostvario sam cilj koji sam zacrtao jer sam sa osvojenim bodovima u ovoj regati sada u službenom poredtku Kupa Hrvatske. Vozi se još šest regata i borim se za konačni službeni poredak Kupa Hr u slalomu 2017., kazao nam je Sanjin Debelić.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime