Home Sport MNK RAB na gostovanju u Petrinji izgubio rezultatom 4:1 (1:1) – Rabljani se ispromašivali u 1. poluvremenu

MNK RAB na gostovanju u Petrinji izgubio rezultatom 4:1 (1:1) – Rabljani se ispromašivali u 1. poluvremenu

0
MNK RAB na gostovanju u Petrinji izgubio rezultatom 4:1 (1:1) – Rabljani se ispromašivali u 1. poluvremenu

Foto: RabDanas

 

Promašene prilike igrača MNK Raba obilježile 1. poluvrijeme

Odmah na otvaranju utakmice, praktički u prvom napadu, domaćin dolazi u vodstvo preko Baničeka za 1:0. No Rabljani se nisu predavali te su ubrzo u 3. minuti poravnali rezultat na 1:1, ovaj put precizan je bio Belobrajdić.

Rab danas oglas

Nastavilo se razdoblje igre gdje je gostujuća ekipa prepustila inicijativu domaćinu, da bi kontrama i polukontrama došli u priliku za zgoditak. Takva se taktika pokazala opravdanom jer su igrači MNK Raba do kraja poluvremena stvorili nekoliko odličnih prigoda za postizanje pogotka. Međutim taj dan nije bio na strani gostujućih igrača koji su svi redom (Pičuljan, Buza-Vidas, Belobrajdić i Pećarina) promašivali sve prilike, tako da je rezultat do kraja poluvremena ostao nepromjenjen, 1:1. Gotovo je nestvarno bilo vidjeti sve promašene prilike Rabljana, a posebice u situaciji kada su dva naša igrača izbila sama pred vratara MNK Petrinjčice i nisu uspjela zatresti mrežu.

 

Kazna u 2. poluvremenu

Drugo poluvrijeme nastavilo se u istom ritmu, domaćini su imali inicijativu dok su gosti svoju priliku čekali iz kontranapada. Nakon svih propuštenih prilika u prvom poluvremenu za goste je stigla kazna i to u 28. minuti kada Baniček svojim drugim golom na utakmici, nakon odlične solo akcije zabija za 2:1. Na gostujućim igračima bio je vidljiv sve veći pad u trkačkom segmentu igre, što je rezultiralo s dva pogotka domaćeg igrača Lovrekovića u 32. i 33. minuti.

Gosti su nakon toga mirno utakmicu priveli kraju i pobjedili rezultatom 4:1.

Rezultat je izrazito varljiv, jer da su Rabljani u prvom poluvremenu iskoristili svoje prilike rezultat 4:1 bi bio u njihovu korist, ali to je ono staro pravilo „ako ne realiziraš svoje prilike zasiguro će te stići kazna“, i tako je i bilo.

 

Ovom pobjedom MNK Petrinjčica je preskočila MNK Rab na prvenstvenoj ljestvici te je bliža osvajanju četvrtog mjesta. 

 

Slijedeće kolo MNK Rab igra na svom parketu dana 29.03.2018. godine u 20 sati protiv lidera prvenstva MNK Bjelovar.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime