Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 08 Travanj 2018 10:47

Suncem okupano "streetworkout" poslijepodne na sportskom poligonu u Komrčaru

Autor:
Ocijeni sadržaj
(3 glasa/-ova)
Suncem okupano "streetworkout" poslijepodne na sportskom poligonu u Komrčaru Foto: Hrvoje Hodak

Jučer je na prostoru sportskog poligona u gradskom parku Komrčar u Rabu, u organizaciji MO Rab i pod pokroviteljstvom Grada Raba, održavanjem druge po redu Get Out Streetworkout radionice urbane kulture, u sportskom duhu obilježen Svjetski dan zdravlja.

Iznimno lijepo vrijeme na sportski poligon u Komrčaru izmamilo je i brojne mlade rapske sportašice i sportaše, triatlonce, rukometaše, ali i ostale rapske sportske entuzijaste i rekreativce. Okupljenima se kratko na početku, u ime organizatora MO Raba, obratio Sandro Benić koji je svima zahvalio na lijepom odazivu, najavivši odmah i predavače Get Out Streetworkout radionice Petra Spartana i Elizabetu Rudman, kao i Matiju Žica koji je u nastavku prećen glazbom i moćnim elektroritmovima na spravama izveo atraktivnu stretworkout "koreografiju".

 

Uslijedila je najavljena streetworkout radionica kojoj su se u velikom broju odazvali ponajviše najmlađi rapski sportaši, iako je bilo i onih nešto starijih koji su im se pridružili. U svakom slučaju bio je to doista lijep način da se sportski aktivno provede prekrasno subotnje poslijepodne.

Pročitano 1779 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles