Home Sport Krenule ovogodišnje prijave za volontiranje na jubilarnom 10. RAPSKOM TRIATLONU!

Krenule ovogodišnje prijave za volontiranje na jubilarnom 10. RAPSKOM TRIATLONU!

0
Krenule ovogodišnje prijave za volontiranje na jubilarnom 10. RAPSKOM TRIATLONU!

Foto: RabDanas

 

Kao i uvijek prilika je to volonterima da uz koristan rad provedu zanimljiv dan uz dobru zabavu, da steknu nove prijatelje i, naravno, da dobiju nove majice za uspomenu!

Rab danas oglas

 

Triatlon će se održati u nedjelju 3. lipnja 2018., a angažman volontera trajat će od 11:00 sati kada je okupljanje u dvorištu hotela Padove, pa sve do 18h nakon završetka tradicionalne večere.

 

Budite i ove godine najbolji volonteri na svijetu i prijavite se za volontiranje

 

KAKO?

PUNOLJETNI – pošaljite u fb poruci Kristini Ribarić svoje ime i prezime i broj moba (da vas možemo kontaktirati), te osobu s kojom biste bili u paru ili to isto učinite na mail udruge udruga.kocka@yahoo.com.

MALOLJETNI – dođite u ured socijalnog pedagoga u osnovnu školu (kod Kristine Ribarić) i pokupite obrazac za pristanak roditelja. Kristina je ovaj tjedan u školi četvrtak i petak 8-14:15h, a sljedeći tjedan ponedjeljak i utorak 13-19h.

 

  • Rok za prijave ističe u srijedu, 23.5.2018.
  • Rok za vraćanje ispunjenih roditeljskih suglasnosti za maloljetne je utorak, 29.5.2018, od 13 do 18h u uredu socijalnog pedagoga, nakon čega ćete dobiti detaljne informacije o svojim pozicijama i zadacima!

 

Uglavnom, na točkama će biti po 2 osobe pa možete i sami (ako želite) naći svog para i tako se zajednički prijaviti. Ostale želje, naravno, nastojat ćemo uvažiti.

Kao i svake godine za vas su organizatori pripremili nagrade – ovoga puta majice i klopu – lunch paket za radni dio dana i “ručkovečeru” u 17h sa svim natjecateljima.

 

Vidimo se :)!

 

PS obavezno se namazite kremom za sunce i uzmite pokrivalo za glavu:)

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime