Home Sport Petarda MNK Raba pred ispunjenim gledalištem na početku 5. sezone u 2. HMNL

Petarda MNK Raba pred ispunjenim gledalištem na početku 5. sezone u 2. HMNL

0
Petarda MNK Raba pred ispunjenim gledalištem na početku 5. sezone u 2. HMNL

Foto: RabDanas

 

Početak iz snova

Domaćini furiozno otvaraju susret te već u 1. minuti susreta, nakon prekrasno odigranog kornera, Ivče zabija za 1:0. Nakon početnog šoka gosti su se pribrali i zaigrali čvršće i konkretnije. No, već u 6. minuti utakmice slijedi novi šok za goste. Opet je za njih bio koban prekid. Naime, domaćini su izveli lijepi uigrani slobodan udarac, te je Beg na asistenciju Ivča pospremio loptu iza leđa gostujućeg vratara Mrkobrada. Otvaranje iz snova za domaćine.

Rab danas oglas

 

Domaćini su nakon toga zatvorili sve prilaze svom golu te vrebali priliku iz kontranapada. Gosti se nisu predali, te su do kraja poluvremena stvorili nekoliko izglednih prilika za postizanje pogotka ali domaći vratar Petrović bio je enigma za njihove napadače. U tom periodu igre domaćini su iz kontranapada stvorili nekoliko izglednih prilika koje nisu realizirali. Najbolja prilika za domaćina pružila se pred sam kraj prvog poluvremena kada im je dosuđen slobodan udarac sa 10 m, nakon šestog prekršaja gostiju, kojega Ivče nije realizirao. Rezultat se do kraja poluvremena nije mijenjao.

 

Obje ekipe u drugo poluvrijeme ušle su rastrčano i srčano. Domaćini su se iskazali i čvrstom obranom na čelu s vratarom Petrovićem koji je doslovno zaključao svoja vrata. Gosti su pokušavali probiti čvrsti blok domaćina koji je u kontrama imao izgledne prilike, ali je iste zaustavljao gostujući vratar, te u dva navrata i vratnica.

 

Furiozna završnica

Mreže su mirovale sve do posljednjih 6 minuta utakmice u kojima domaćin postiže još tri pogotka. Najprije u 34. minuti, nakon odlično odrađene kontre Ivan Beg zabija te rješava pitanje pobjednika. Isti igrač u 35. minuti iz slobodnog udarca postiže svoj treći pogodak, te uz vratara Petrovića potvrđuje status najboljeg pojedinca utakmice. Do kraja susreta u 39. minuti Pičuljan postiže pogodak za 5:0 te zaokružuje odličnu večer domaćina.

 

MNK Rabu je ovo četvrta pobjeda u nizu u srazu sa MNK Siscijom, a pet postignutih pogodaka domaćina možemo promatrati kao simboliku za njihovu upravo započetu 5. sezonu natjecanja u 2. HMNL.

 

Gledatelji, koji su gotovo u potpunosti ispunili dvoranu, još jedan put su uživali u vrhunskom futsalu i odličnoj izvedbi svojih igrača. Bilo je lijepo vidjeti tako veliki broj gledatelja koji su nesumnjivo bili šesti igrač svoga kluba. Zasigurno da jedan dio zasluge za ovu pobjedu pripada i njima, te im se ovom prilikom zahvaljujemo i očekujemo ih u istom broju za dva tjedna kada je na rasporedu nova domaća utakmica.

 

Slijedeće kolo MNK Rab gostuje u Petrinji gdje igra sa MNK Petrinjčicom, a taj dvoboj najaviti ćemo uskoro.

 

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime